✨ Reducere de -8% la toate produsele din Ingrijire personala
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Remediu împotriva părului despicat

Remediu împotriva părului despicat
     
Beneficiile uleiului de jojoba sunt foarte apreciate de către o mulțime de utilizatori. Uleiul de jojoba este obținut de la planta de jojoba, care este o planta veșnic verde și care crește în zonele calde. De fapt, uleiul este un tip de ceară vegetală topită și se găsește în semințele plantei de jojoba.
 
Uleiul de jojoba este frecvent utilizat pentru îngrijirea părului. Acest lucru se datorează faptului că elementele sale au o asemănare uimitoare cu sebumul, produs de organism. Este acest compus gras, care oferă suprafața moale și netedă a părului.
 
Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de "aurului deșertului", este o ceară aurie lichidă fără miros, care este produsă din semințele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul științific al plantei de jojoba, este un arbust care se găsește în regiunile aride ale Arizona, Mexic și California. Acesta este obținut în principal ca ceară lichidă, de culoare aurie, care este mai rafinat în ulei de jojoba incolor și inodor.
 
Uleiul de jojoba are multe utilizări în monoterapie sau poate fi combinat cu alte uleiuri esențiale pentru al face mai benefic. Această plantă a câstigat o atenție deosebită datorită efectelor sale hidratante și emoliente. Versatilitatea sa l-a făcut o parte indispensabilă a industriei de îngrijire a părului și, de asemenea, utilizat pe scară largă în industria de cosmetice și de îngrijire a pielii din cauza proprietăților sale uimitoare de echilibrare a pielii, părului mentinându-l hidratat mereu.
 
Părul nostru este adesea supus unor abuzuri datorită coafării prin încălzire. De asemenea, în timp ce prin vopsire, firele de păr sunt expuse la substanțe chimice dure, care pot deteriora părul pe termen lung. Șampoanele chimice, balsamurile, gelurile de styling și spray-urile de păr lasă, de asemenea, părul uscat, fragil și deteriorat. Chiar și simplul act de pieptănare și de uscare poate duce de asemenea la ruperea părului.
 
Uleiul de jojoba acționează ca un ser și oferă părului stralucire și un aspect sănătos. Acesta este un mare avantaj pentru părul uscat. Puteți aplica câteva picături de ulei pentru a sigila umiditatea. Aplicați-o peste tot părul tău pentru strălucire sau se poate aplica doar la vârfuri. Uleiul de jojoba netezește cuticulele de păr și ascunde aspectul de păr uscat, rebel și anost. El ajută pentru a sigila umiditatea naturală în firul de păr și adaugă luciu și strălucire părului prin minimizarea daunelor provocate de poluanți și substanțe chimice.
  

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.