Luna Apidava
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Reduce apariția ridurilor cu aceste 5 trucuri simple

Reduce apariția ridurilor cu aceste 5 trucuri simple
     

Ridurile sunt cutele pielii tale. Pe măsură ce îmbătrânești pielea ta produce mai puține proteine colagen și elastină. Acest lucru îți face pielea mai subțire și mai puțin rezistentă la daune. Expunerea la mediu, deshidratarea și toxinele pot face ca fața ta să aibă mai multe riduri pronunțate.

Iată câteva metode de reducere a apariției ridurilor:

1. Folosește protecție solară – Crezi sau nu, dar trebuie să porți protecție solară în fiecare zi, indiferent dacă este o zi însorită sau ploioasă. Deși probabil deja porți o protecție solară pentru plajă, a purta o protecție solară hidratantă pe față în fiecare zi este un obicei care va aduce beneficii sănătății pielii tale pe termen lung.

2. Folosește uleiul de cocos – Uleiul de cocos este un emolient natural. Asta înseamnă că atunci când îl aplici pe piele, acesta umple golurile epidermei și face pielea să se simtă netedă.

3. Încearcă retinoizii – Retinoizii sunt derivați ai vitaminei A care pot crește colagenul, proteina care alcătuiește structura de susținere a pielii. Această proteină poate diminua aspectul liniilor fine și a ridurilor.

4. Renunță la fumat – Fumatul este rău pentru sănătatea ta din multe puncte de vedere, dar mulți oameni nu știu că fumatul poate, de asemenea să îmbătrânească pielea prematur. Un bun supliment care te-ar putea ajuta în lupta cu fumatul ar fi, ceaiul antifumat însă este nevoie și de o voință puternică, de odihnă și de o alimentație corespunzătoare.

5. Spală-ți fața în mod regulat – A lua trei sau cinci minute în plus pentru a-ți spăla fața înainte de culcare nu este niciodată o pierdere de timp. Când îți lași machiajul pe față peste noapte, pielea ta absoarbe o mare parte din acesta. Deoarece majoritatea produselor cosmetice conțin substanțe chimice dure, acest lucru contribuie la stresul oxidativ pe care îl confruntă pielea. Folosește un gel de curățare blând, cum ar fi  Gelul de față pentru curățare de la Organix Cosmetix, care îți va purifica tenul și îi va oferi o hidratare corespunzătoare.

Ridurile sunt o parte naturală a îmbătrânirii și nu există niciun motiv pentru care să te temi de îmbătrânire. Dar dacă dorești să încetinești efectele îmbătrânirii asupra pielii tale, ia în calcul aceste mici sfaturi care te vor ajuta! Webshop-ul VitaMix îți oferă o gamă largă de produse care îți vor fi de folos!

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.