Luna Apidava
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Prepară un elixir pentru părul tău!

Prepară un elixir pentru părul tău!
     

Părul nostru are nevoie de o îngrijire constantă!

Căderea părului este o problemă serioasă prezentă atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților. Nu apare de pe o zi pe altă, ci treptat. Dereglările hormonale, anotimpurile, sănătatea, dieta sau chiar poluarea pot să afecteze părul nostru. Firele devin mai subțiri, vârfurile degradate și părul va arăta lipsit de viață.

Iată un elixir ușor de preparat, care va revitaliza părul tău și previne căderea acestuia! Este un tratament care redă viața părului tău!

Amestecă într-un bol 20 de picături de tinctură de ARDEI IUTE, 20 de picături de tinctură de MESTEACAN, 15 picături de tinctură de BRUSTURE, 15 picături de tinctură de URZICĂ, 10 picături de tinctură de LAVANDĂ și 10 picături de tinctură de MUȘEȚEL până când obții o compoziție omogenă. 

Tinctura de ardei iute favorizează creșterea părului. Tinctura de mesteacan întărește firul de păr, previne căderea acestuia, stimulează creșterea lui și ajută la revigorarea firelor. Tinctura de brusture reduce excesul de sebum și ajută la menținerea sănătății scalpului. Tinctura de urzică este recomandat pentru sănătatea scalpului și pentru combaterea căderii părului. Tinctura de mușețel ajută la regenerarea firului de păr și oprește căderea acestuia. Tinctura de lavandă ajută nu numai la armonizarea stării emoționale dar face minuni și asupra părului! Combate căderea părului și ajută la menținerea sănătății lui!

Din compoziția obținută aplică câteva lingurițe în mod egal pe scalp și se lasă timp de minim 30 de minute, apoi se spală scalpul cu șampon. Este recomandată folosirea acestei măști de 2-3 ori pe săptămână. 

Pentru o regenerare mai rapidă se poate amesteca elixirul cu 1-2 gălbenușuri de ouă. Se aplică în mod egal pe scalp și se lasă să acționeze timp de 15 minute, după care se spală capul cu șampon. Se recomandă 2-3 administrări pe săptămână.

Citește și articolul "Suplimente pentru un păr frumos și sănătos"!

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Efectele drogurilor!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.