⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Mișcarea zilnică te scapă de celulită!

Mișcarea zilnică te scapă de celulită!
     

În zilele noastre știm bine că numeroase lucruri pot cauza celulita. Dintre toate, cea mai importantă ar fi modul de viață lipsit de mișcare.

Celulita apare la suprafața pielii, dacă la nivelul inferior al pielii se depune o cantitate semnificativă de grăsime, pielea își pierde elasticitatea, celulele de grăsime alcătuiesc nodurile care cu timpul cresc și încetinesc circulația sanguină.

Cauze și factori!

Cauza apariției celulitei este posibilă moștenire genetică. Factorii principali sunt pilulele anticionceptive, înlocuitoarele de hormoni, alimintația greșită, muncitul de pe scaun dar și viața săracă în mișcare, fumatul, consumare excesivă de cofeină, stresul etc.

Există soluții!

Excesul de grăsime din piele se poate elimina prin mersul pe jos sau pe bicicletă sau prin exerciții specifice. Merită să îți miști mușchii cel puțin de trei ori pe săptămână, dar între timp să ai grijă să practici exerciții care în acelaș timp îți lucrează mai multe grupe de mușchi. De trei ori pe săptămână este numărul de antrenament suficient, fiecare de 30-45 de miunte. Să avem grijă că pulsul în timpul mișcării să nu fie mai mare ca 180 minus vârsta. În orice caz este recomandat să se întrebe și părerea unui specialist.

Urcăte pe bicicleta!

Urcăte pe bicicleta și scapă de subsantele toxice adunate în corp. Cu o plimbare pe bicicletă, nu numai că te distrezi dar poți face un bine sănătății tale. În afara faptului că poți scăpa de celulită, are o mulțime de efecte pozitive. Mersul pe bicicletă stimulează respirația și circulația sanguină.

Scapă de celulită în timpul mersului pe jos!

Cine s-ar gândi că mersul pe jos ar putea fi o metodă sigură de a scăpa de celulită. Ajută să scapi de pernițele de grăsime din jurul taliei și a coapselor. O plimbare de 15 minute de două ori pe zi te poate ajuta să scapi de 300 de calorii. Datorită mersului pe jos, se îmbunătățește funcția respiratorie, mușchii, fluxul sanguin al organelor; se întăresc pereții vaselor sanguine, devin mai elastici. Activitatea inimii se îmbunătățește, transportând mai mult sânge mușchilor.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.