⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Miracolul indian - Amla

Miracolul indian - Amla
     

Pudra de Amla, sau mai numit Amalaki, se obține din fructul uscat al unui copac indian (Indian Gooseberry - Emblica Officinalis). În medicina tradițională indiană Amla este folosit zilnic: este benefic în probleme digestive, întărește sistemul imunitar și este un afrodisiac extraordinar. Fructele de Amla conțin de 14 ori mai multă vitamina C decât portocalele, împreună cu mineralele esențiale pentru organism. Însă Amla este cel mai utilizat în cosmetică. 

Amla are efecte anti-age și este un antioxidant extraordinar! Curăță tenul și restrânge porii. Poate fi adăugat în creme și loțiuni, conferă pielii suplețe și fermitate! 

Pudra de Amla este ideală ca balsam pentru păr. Ajută creșterea părului, stimulând rădăcina acestuia. Hrănește și condiționează părul, conferând volum și strălucire firelor de păr. Iată o idee cum să faci acasă o mască extraordinară: Amestecă trei linguri mari de pudră de Amla cu patru linguri mari de apă caldă. Se amestecă până la formarea unei paste omogene. Masca obținută se aplică pe părul uscat. Cu mișcări circulare se întinde masca până la vârfuri. Se acoperă capul cu un prosop și se lasă o jumătate de oră pentru acționare. 

Este recomandată folosirea unei măști de păr Amla de două ori pe săptămână.

Iată câteva idei pentru folosirea pudrei de Amla în cosmetică: http://www.thehealthsite.com/beauty/amla-or-gooseberry-the-magical-remedy-for-hair-and-skin-problems/ 

 

 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.