Ziua Canah
toate produsele cu -12% reducere
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Mai multa fermitate pentru sâni

Mai multa fermitate pentru sâni
     

Orice s-ar spune, sânii sunt simbolul feminității și oricât de mult am nega, sunt bărbați care atunci când văd o femeie, primul lucru la care se uită sunt sânii. Sânii mici au avantajul că rămân fermi până la vârste înainte, în schimb cei mari se lasă în timp. Dacă avem sâni mici, ne plângem că nu-i avem mai mari, dacă-i avem mari, nu ne place forma.

Ce e de facut?

Femeile în general au nevoie de o părere bună despre cum arată, pentru că din asta își extrag o bună parte din încrederea în sine.
Cum să faci să-ți păstrezi elasticitate bustului până la vârste înaintate?
Din pacate, odata cu trecerea timpului, san se lasa, ma ales daca sunt mari. Si nu numai pentru ca alaptam.

Sfaturi ușor de pus în aplicare și cu efecte rapide pentru sani mai fermi și elastici

  • Dușuri alternative cu apă rece-caldă. Ajuta la menținerea tonusului muscular. Totuși, apă rece să nu fie foarte rece, pentru că tot acolo e și inima și nu e bine s-o supui unui stres prea mare. Dacă simți că ești rezistentă la temperaturi joase, încearcă masajul cu cuburi de gheață, care se face pe toată suprafața sânilor, cu excepția sfârcurilor. Nu e nevoie de mai mult de două sedințe de câte două minute pe săptămână pentru fiecare sân. Rezultatele vor apărea destul de rapid.
  • Folosește creme. Pielea de pe sâni este la fel de fină că și cea din jurul ochilor și mai sensibilă decât ea din alte zone ale corpului. Acordă-i o atenție deosebită, zilnic masează pielea cu creme care conțin ingrediente pentru fermitate. Același lucru e valabil și după naștere. Pentru a scăpa de vergeturi e bine să nu treacă nicio zi fără masajul cu creme speciale.
  • Renunță la sutienele prea strâmte. O fi și push-up-ul la modă, dar nu face bine la sâni. Poartă-l doar la ocazii deosebite. În rest, poartă un sutien ferm, care sa nu te strângă sau o bustieră. Dacă ești obișnuită să faci mișcare, aerobic sau jogging de câteva ori pe săptămână, neapărat să porți sutien sau bustieră, pentru că altfel ți se lasă sânii.
  • Electrostimulează-i. Aproape în toate saloanele de înfrumusețare există electrozi care te așteaptă. Rezultatele se văd cu ochiul liber în câteva săptămâni. Dar trebuie să te ții de tratament.
  • Masează-i cu o manușă aspră. Pe pielea udă, până când se înroșesc ușor – evident, fără să atingi sfârcurile. După câteva mișcări ferme, unge-te cu un ulei hrănitor, fie de măsline, fie un ulei de corp.
  • Exersează. Cel mai la îndemână exercițiu pe care poți să-l faci orcând, este următorul: cu palmele unite în fața pieptului, împingi cu putere mâinile una în cealaltă. Gestul nu e greu și poate să devină un obicei pentru momentele în care te relaxezi. Oricând te deconectezi de la treburile zilnice, poți să mai faci două-trei împingeri și ai să vezi cum se tonifică musculatura după câteva săptămâni.

Alt exercitiu foarte ușor este la baie, după ce faci duș. Ține un prosop de lungime medie trecut peste umeri (ca atunci cand te ștergi pe spate) cu mâinile de capete și trage de el în lateral. E un alt gest cu care te poți obișnui și e plin de beneficii pentru sânii tai.

Dacă aceste metode nu îți sunt la îndemana, poți încerca o soluție naturală pentru a obține sâni mai frumoși, mai fermi și mai rotunzi. Breast+ se numește suplimentul alimentar și trebuie folosit, luând 3 pastile pe zi. Timp de 1-2 luni veți obține sâni mult mai fermi, mai plini și mai bine conturați. În foarte multe cazuri rezultatele se văd chiar în prima lună de folosire.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.