⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Liftingul facial

Liftingul facial
     

Liftingul facial este cea mai eficientă metodă de a reduce sau de a îndepartă definitiv ridurile și imperfecțiunile feței cauzate de vârstă. Pielea fetei este practic întinsă, astfel încat ridurile și crăpăturile din piele să nu se mai vadă așa tare.
Intervenția chirurgicală începe cu o anestezie generală sau cu un sedativ intravenos și o anestezie locală pentru amorțirea pielii. Mai apoi are loc o incizie în piele care începe în zona din mijloc și inconjoară urechea. Pielea este ridicată iar mușchii și țesuturile din interiorul ei sunt intinsi. Chirurgii pot elimina și bucăți de grăsime și părți ale pielii. Pielea este apoi pusă la loc și închisă de obicei în zona capului unde crește păr pentru a nu se observa intervenția chirurgicală.
Operația durează de obicei câteva ore și pot merge acasă în aceeași zi dar majoritatea persoanelor stau în spital noaptea aceea.

La ce să te astepți după operația de lifting facial?

- toată fața îți va fi bandajată, bandajele fiind luate după 1-2 zile de către medic
- în cazul în care ai dureri, medicul îți va prescrie medicamente de calmare
- să nu te surprindă dacă fața îți va fi umflată și plină de vânătăi. Compresele cu apă rece sunt indicate în acest caz
- este necesar să-ți menții capul ridicat și drept cât de mult poți
- este foarte important să eviți complet fumul de tigara timp de 2-4 săptămâni. Fumul de țigară crește riscul ca pielea sa moară, procesul de vindecare va fi mai dificil iar tu vei arăta mai rău decât înainte de operație
- fața îți poate rămâne amorțită timp de câteva săptămâni sau chiar luni; Majoritatea persoanelor se reintorc la activitățile normale după 2-3 săptămâni de la intervenție.

La ce este bun liftingul facial?
Întinerește aspectul fizic iar tu vei părea cu câțiva ani mai tânăr/ă. Fața o să continue să îmbătrânească, dar pentru mulți oameni aceasta intervenție chirurgicală le crește încrederea în sine și reduce anxietatea creată de îmbătrânire. Un lifting facial îmbunătățește aspectul fizic semnificativ dar nu poate elimina toate ridurile, cum sunt cele din zona ochilor, nasului sau gurii.

Care sunt riscurile?

- nereacționare la anestezie
- sângerări în interiorul pielii
- infecții
- paralizie temporară a nervilor din mușchii feței
- pierderea părului
- sperietura
- cheaguri de sânge în venele care duc la inimă și plămâni, astfel de efect fiind mai rar întâlnit.

Reușita unei intervenții de lifting facial constă în aceea că tu ești foarte conștient/ă de efectele și beneficile ei și știi foarte bine ce așteptări ai. Este recomandat să discuți în detaliu cu chirurgul tau inainte de a face pasul acesta.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Cele mai eficiente metode de remodelare corporală

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.