⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Idei de program pentru Ziua Femeilor

Idei de program pentru Ziua Femeilor
     

Și femeile pot rămâne uneori în pană de idei, nu-i așa? Vitamix vine în sprijinul vostru cu câteva modalități practice și plăcute, deopotrivă, de a vă petrece această zi specială, fie că aveți în minte să ieșiți împreună cu prietenii, cu partenerul, colegii sau chiar singură.

Dintre numeroasele variante, cât se poate de potrivite, fiecare-n parte, am selectat câteva dintre cele mai versatile:

Programul personal (me time) – ce-ar fi să te bucuri de o zi în care să te dezici de toate responsabilitățile și să te dedici, în schimb, unei singure persoane – ție însăți? O poți petrece relaxându-te, plimbându-te, mergând la piscină, la o tură prin magazinele preferate, sau cu o vizită la salonul de cosmetică. Răsfață-te cu o mâncare bună, însoțită spre seară de o baie fierbinte, o cană de ceai aromat și un tratament facial, câteva pagini dintr-o carte bună sau un film pe care amâni de prea mult timp să îl vezi, din lipsă de timp.

Ziua fetelor. Ia-ți prietenele și mergeți într-un restaurant, un club sau pur și simplu la un pahar de vin, să recuperați din poveștile pe care nu le-ați mai împărtășit de ceva vreme. Nu îți mai găsi scuze – găsește resurse – și bucură-te de o companie cu adevărat calitativă, în orice moment, o mâncare bună și un râs sincer, la fel de frumos împărtășit.

O zi la SPA. Relaxarea capătă noi valențe într-un loc dedicat într-un totul stării tale de bine. Rezervă-ți o zi în care, singură sau alături de persoane dragi, să guști din plin din ceea ce are de oferit un SPA dotat la cele mai înalte standarde. Corpul și mintea ta îți vor mulțumi, deopotrivă, iar gradul de relaxare astfel obținut îți va garanta un randament crescut pentru următoarea perioadă.

  • Vaselina Cosmetica, 100ml, Ceta
    -4%

    Vaselina Cosmetica, 100ml, Ceta

    9,97 lei
    10,50 lei
    Vaselina întărește funcția de protecție a pielii prin intermediul filmului ocluziv pe care îl creează, astfel nu permite evaporarea apei și previne deshidratarea pielii.Vaselina ajută la hidratarea pielii uscate și descuamate, înmoaie pielea aspră și îngroșată a călcâielor și a coatelor, ajută la netezirea ridurilor. Se poate folosi ca baza pentru ...
  • Vaselina Cosmetica, 200 ml, Enatura

    Vaselina Cosmetica, 200 ml, Enatura

    19,69 lei
    Vaselina poate fi utilizata ca: baza pentru machiaj, demachiant, hidratant pentru pielea uscata, balsam pentru buze, balsam pentru calcaie crapate si coate descuamate, hidratant si regenerant pentru gene, baza de crema.Vaselina este benefica pentru toate tipurile de piele.Inmoaie, hidrateaza si protejeaza pielea, combate uscarea pielii.Ingrediente: Vaselina – grad farmaceutic (Petrolatum).Uz ...
  • Henna Mahon 100g Kian Cosmetics

    Henna Mahon 100g Kian Cosmetics

    24,89 lei
    Descriere produs: Henna ( Lawsonia inermis ) vopsea par mahonMod de folosire: Se amesteca puberea de Henna cu putina apa fierbinte. Pentru a mari efectul nutritiv asupra radacinii firului de par se poate adauga si un galbenus de ou si o lingura de ulei de masline. Apoi se amesteca bine pana cand rezulta pasta o uniforma. Se aplica pasta in mod uniform de la radacina pana la varful f ...
  • Ulei esential din Lemn de Trandafir 10ml, Zanna

    Ulei esential din Lemn de Trandafir 10ml, Zanna

    15,51 lei
    Uleiul esential de lemn de trandafir este obtinut din lemnul unui arbore exotic, Aniba Rosaedora, un lemn de un rosu viu si foarte parfumat ce creste in padurile amazoniene, prin distilarea scoartei in vapori de apa.De-a lungul timpului a fost exploatat pentru lemnul sau pretios, folosit la realizarea sculpturilor pretioase, dar si pentru obtinerea pretiosului uleiul esential din lemn de trandafir ...

Shopping day. De multe ori, „terapia” prin shopping poate fi mai eficientă decât alte variante clasice de relaxare. Fiecare dintre noi trăim momente în care ne investim cu dificultate resursele (mai ales financiare) în noi înșine. Din când în când, însă, poate fi de bun augur să lași la o parte ideile preconcepute, și obiceiurile personale, pentru un scurt răsfăț.

Cină romantică. Fie că vorbim despre o ieșire în oraș, la restaurantul preferat, sau despre o cină gătită în 2, în intimitatea casei voastre, o seară romantiă se va dovedi a fi relaxantă pentru amândoi, și cu siguranță benefică relației voastre. Parte din a te simți răsfățată este tocmai modul în care ceilalți, și mai ales persoana iubită, își manifestă afecțiunea față de tine. Azi – dar nu doar – simte-te maxim de apreciată, răsfățată și iubită!

Orice ați alege să faceți în această zi, nu uitați nicio secundă că nu momentul este cel special, nici contextul – ci chiar voi! Continuați să faceți lumea să se învârtă cu energia voastră, dragi femei, păstrați-vă grația, atenția și determinarea la cele mai înalte nivele!

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.