DAILY DEALS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Idei de cadou pentru ea de Valentine's Day

Idei de cadou pentru ea de Valentine
     

Valentine’s Day, sărbătorit astăzi pe 14 februarie, este una dintre cele mai frumoase zile din an pentru cupluri. Cu această ocazie, îndrăgostiții își manifestă iubirea prin mai multe moduri: gesturi tandre, declarații de iubire și cadouri. 

Valentine’s Day este ziua în care iubirea plutește în aer mai mult decât de obicei. Este ziua în care îndrăgostiții își acordă unul celuilalt o atenție deosebită, se răsfață și se surprind reciproc. 

Incă din anul 1800 a rămas tradiţia trimiterii felicitarilor, primele fiind confectionate de Sfantul Valentin . Aceste felicitări erau confecţionate din dantelă şi satin, cu mesaje scrise de mână.

 Felicitările de Sfântul Valentin conţin simboluri ale iubirii precum trandafiri roşii, inimioare sau cupidoni, şi sunt trimise atât persoanelor iubite, cât şi celora pe care îi iubim în secret.

Tot de Sfântul Valentin există tradiţia schimbului de cadouri între iubiţi. Cu această ocazie se dăruiesc flori, ciocolată şi bomboane din ciocolată sau bijuterii.

 În trecut, în Wales se dăruiau linguri sculptate în lemn şi decorate sau lacăte şi chei, ca simbol al iubirii. Pe 14 februarie, seara, îndrăgostii obişnuiesc să se întâlnească la o cină romantică. Tot în această seară se organizează numeroase petreceri atât pentru cei care şi-au găsit deja perechea, cât şi pentru cei singuri. În unele ţări, de Sfântul Valentin, familiile petrec alături de prieteni apropiaţi.

Această zi este despre momentele frumoase pe care două persoane le pot petrece împreună și tot în această zi au un motiv în plus pentru a celebra iubirea pe care și-o poartă. 

Cea mai bună idee pentru a celebra ziua de 14 februarie este să faci un cadou persoanei iubite. Cadoul trebuie să vă reprezinte pe amândoi în aceeași măsură și să emane iubirea pe care o purtați unul celuilalt.

  • Anghinare 60cps 1+1 cadou Dacia Plant

    Anghinare 60cps 1+1 cadou Dacia Plant

    35,31 lei
    Anghinarea este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a sistemului hepato-biliar. Compozitie/comprimat (700 mg): Ingrediente active: Anghinare (Cynara scolymus), frunze -150 mg; Anghinare (Cynara scolymus), extract hidroalcoolic 5:1 din parti aeriene - 150 mg.Ingrediente inactive: celuloza microcristalina (agent de incarcare), dioxid de siliciu coloidal (agent de curge ...
  • Pulbere de Chlorella 120gr Eco
    -50%

    Pulbere de Chlorella 120gr Eco

    25,07 lei
    50,14 lei
    Chlorella este o alga unicelulara bogata in proteine, aminoacizi (contine 18 aminoacizi esentiali), minerale ( inclusiv calciu, iod, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc), vitamine (A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, K) si este o sursa excelenta de acizi grasi. Chlorella este deosebit de apreciata de medici si nutritionisti, detinand cea mai mare cantitate de clorofila dintre toate plantele cunosc ...
  • DHA Algae 200mg 30cps, Adams
    -6%

    DHA Algae 200mg 30cps, Adams

    42,29 lei
    45,00 lei
    DHA Algae - Doza zilnica de sanatate, varianta vegetariana. Contribuie la sanatatea creierului si a functiei hepatice.DHA Algae este un supliment natural, al carui consum zilnic contribuie la mentinerea functiei normale a creierului, la mentinerea vederii normale si buna functionare a sistemului hepatic.DHA este un acid gras cu un rol foarte important in functionarea normala a creierului, fiind un ...
  • Ceai de Menta 50gr Sonnentor

    Ceai de Menta 50gr Sonnentor

    21,40 lei
    Mentha piperita (Peppermint)Stiinta veche si noile idei creaza pamantul fertil pentru o gama diversificata de delicii naturale. Incepand cu 1988, produse delicioase au fost create avand ca reprezentat logoul nostru in forma de soare care rade. Fiecare persoana reflecta dedicatia si respectul nostru pentru oameni si natura.Noi traim in armonie cu ciclurile naturii. O cooperare corecta bazata pe inc ...

 

Pachetele VitaMix sunt potrivite pentru un cadou special pentru Ea, iar cu siguranță nu vei da greș!

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

O idee de mic dejun sănătos

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.