⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Produse sanatate sexuala.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Hidratarea corectă pentru o piele frumoasă

 Hidratarea corectă pentru o piele frumoasă
     

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, iar sănătatea ei se vede la suprafață. Nutriția adecvată oferă cantitatea suficientă de nutrienți și substanțe care conferă durabilitate, frumusețe și elasticitate acesteia. Corpul nostru are nevoie regulat de fructe, legume și suplimente. Totuși pe lângă toate acestea organismul nostru mai are nevoie de ceva.

Hidratarea este primordială pentru o sănătate optimă și frumusețe îndelungată.

Îngrijirea pielii cu produse naturale nu este un proces deloc greu sau costisitor. Cel mai la îndemână dar și cel mai de preț ingredient pentru frumusețe este apa. O piele frumoasă și sănătoasă începe prin hidratare.

Apa are un rol important pentru menținerea frumuseții noastre. Hidratarea contribuie în a conferi un aspect catifelat pielii, la menținerea unui păr mătăsos și strălucitor, a unor unghii puternice. Atunci când ne simțim bine în corpul nostru, acest lucru contribuie la bunăstarea noastră psihică, iar un aspect plăcut și o imagine impecabilă sunt dezirabile.

Haide-ți, așadar să descoperim beneficiile apei și ale hidratării asupra corpului nostru!

Cele mai importante beneficii ale apei pentru frumusețe.

Consumul regulat de apă îmbunătățește aspectul și textura pielii. Apa îți menține organismul hidratat, ajută la digestie și este un elixir pentru pielea ta. Consumul de apă este tratamentul eficient anti- îmbătrânire Apa face pielea mult mai radiantă, strălucitoare și elastică.

Produse de îngrijire inspirate din natură

Pentru a rămâne mereu tânără, cremele și produsele de îngrijire corporală sunt un ajutor în frumusețea noastră. Aceste produse sunt un plus ce trebuie adăugat rutinei noastre zilnice, sunt la fel de importante ca alimentația.

Pielea, părul și unghiile au nevoie de atenție nu doar din interior, ci și din exterior. Produsele de îngrijire cu extracte din plante sunt alegerea înțeleaptă. Cum organismul nostru are nevoie cât mai mult de alimente naturale, la fel și pielea în exterior trebuie să se hrănească cu produse naturale. Stresul și orașele poluate sunt un real dușman în frumusețe și lasă urme greu de reparat asupra aspectului nostru.

Pentru a împiedica aceste efecte asupra frumuseții putem apela la produsele de îngrijire pe bază de plante.

Vitamix are grijă de frumusețea ta! Categoria de produse de îngrijire este vastă, aici găsești produse pe bază de plante pentru corp, piele, ten și păr. Părul este podoaba noastră capilară, care are nevoie de o îngrijire extra specială deoarece este expus la factorii de mediu, stres, dar este afectat și de produsele de styling. Poți obține un păr plin de vitalitate cu ajutorul șamponului nutritiv Agafia. Aplică apoi o mască hrănitoare, masca Egyptian cu mosc alb. Părul va radia de frumusețe de la rădăcină până la vârfuri.

Pentru o piele fină și catifelată alege săpunul din cafea și eucalipt Savonia, pentru hidratarea corporală optează pentru un lapte de corp din plante egipteneÎnvăluie-te cu esențe de trandafir, alege spray-ul de corp  Hammam El Hana. Închide ochii și vei pătrunde pe un tărâm exotic, iar pielea ta va radia sub notele parfumate ale acestui spray catifelat. 

Când te simți bine în pielea ta radiezi de frumusețe, sănătatea și vitalitatea respiră parcă prin fiecare por al corpului tău. 

Dacă dorești o piele de vis ai grijă de sănătatea ta cu Vitamix!

Plantele sunt arma ta secretă pentru sănătate și frumusețe de lungă durată!

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.