☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Greșeli făcute în machiaj

Greșeli făcute în machiaj
     

Specialiștii în make-up au identificat câteva greșeli frecvente făcute de femei în realizarea machiajului:

Fondul de ten nepotrivit

Neconcordanța dintre nuanța tenului și culoarea naturală a pielii poate avea rezultate înspăimântătoare. Iar aspectul este cu atât mai ciudat cu cât fondul de ten nu este aplicat și la baza gâtului și mai jos pe piept dacă purtați ceva mai decoltat. Evitați nuanțele de roz la fondul de ten care dau senzația că ați purta o mască, nuanțele de galben în general sunt cele care merg cel mai bine cu culoarea pielii. Încercați să alegeți nuanța fondului de ten să se identifice pe cat posibil cu nuanța tenului d-voastră. Un fond de ten ideal este acela care nu se poate deosebi de nuanța pielii și nu se poate sesiza vreo diferență între ele.

Conturarea buzelor

O linie care face o diferență evidentă între culoarea creionului de buze și ruj, nu numai că este nepotrivită, dar arată total inestetic. Dacă îți dorești un look cât mai natural, alege acel liner într-o nuanță asemănătoare rujului pe care-l folosești sau cu un ton mai închis decât aceasta. Conturează-ți buzele abia după ce ai aplicat rujul și încearcă să păstrezi linia naturală a buzelor tale. Dacă ai buzele subțiri, nu le contura astfel încât să creezi iluzia de buze groase, pentru că nu arată pur și simplu bine. Dacă îți dorești ca buzele tale sa pară groase alege un lipstick de consisență cremoasă.

Desenarea sprâncenelor

Umbra ochilor în același ton cu sprâncenele, este cel mai minunat mod de a crea o privire încântătoare. Din contră însă, o nuanță nepotrivită sau un contur greșit, poate avea efectul invers dorit. Așa că, mare grijă în conturarea sprâncenelor, începeți din interior și continuați încet spre exterior. După ce realizați conturul sprâncenelor, pentru a uniformiza aspectul acestora, tapați-le cu o perie mică, cu vârful înclinat.

Pudra de obraji pe pleoape

Se întamplă de multe ori să fiți în criză de timp și să puneți pe pleoape fard de obraji. Dacă vă regăsiți în descriere, opriți-vă chiar acum. Fardul de obraji în tonuri de roșu/roz aplicat pe pleoape creează impresia de oboseală și ochi iritați. Dacă vă doriți un aspect natural, folosiți atunci nuanțe de bej, roz deschis, toast care conferă strălucire, fără prea mare efort.

Acoperirea cearcănelor

Dacă vă confruntați cu problema cearcănelor, cel mai bun sfat pentru d-voastră este să folosiți un fond de ten sub forma de stick. "Acoperitoarele" de cearcăne care se găsesc pe piață sunt de obicei într-o nuanță deschisă pentru a masca petele închise de sub ochi însă efectul este unul negativ deoarece niște pete deschise sub ochi ies în evidență și atrag atenția mai tare asupra problemei. Dacă este posibil încercați să cumpărați stickul pentru cearcăne în același set cu fondul de ten iar când îl aplicați tatonați cu degetele pentru a se amesteca cu nuanța feței.

Fardul de obraji

Atenție mare la modul în care aplicați fardul de obraji. Evitați să creați o dungă de-a lungul obrajilor. Cel mai indicat este să zâmbiți și apoi cu o perie să aplicați fardul exact pe pomeți, până la linia de întâlnire cu firele de păr.

Conturarea ochilor pe jumătate

Ochii conturați doar pe jumătate a suprafeței lor creează impresia de ochi mici. Așa că dacă doriți să vă accentuați forma ochilor, folosiți linnerul pe toată suprafața ochilor, din interior spre exterior.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Managementul stresului

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.