⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Elemente cheie pentru sănătatea părului, a pielii și a unghiilor

Elemente cheie pentru sănătatea părului, a pielii și a unghiilor
     

Ești frustrată din cauza părului subțire, a pielii uscate și al unghiilor fragile?

Nu ești singura. Ai încercat produse scumpe care nu au nici un efect? Unghiile tale se rup rapid și par distruse? Genunchii tăi sunt uscați și crăpați chiar și o oră după aplicarea loțiunii? Motivele pot varia însă noi îți vom explica consecințele produselor tradiționale cu prețuri exorbitante.

Probabil produsele pe care le folosești îți fac mai mult rău decât bine. Produsele cosmetice conțin deseori multe chimicale și toxine, care au efecte negative asupra sănătății și aspectului fizic. Din fericire, secretul pentru un păr frumos, unghii puternice și piele sănătoasă este mai simplu decât ți-ai putea imagina.

Renunță la produsele cosmetice costisitoare! Citește mai departe și află ce schimbări ai putea face în stilul tău de viață și ce elemente te ajută în rezolvarea problemelor tale!

1. Ai grijă ce mănânci.

Nu subestima rolul unei diete sănătoase. Vitamina C este crucială în producerea colagenului pielii și ajută la menținerea elasticității! Nutriția este vitală pentru un păr frumos, unghii puternice și o piele sănătoasă! Zincul, biotinul pot afecta grav integritatea părului și a unghiilor. Adaugă o varietate de legume și fructe, nuci și semințe colorate și schimbătoare în dieta ta pentru rezultate uimitoare.

2. Mișcare.

Exercițiile fizice ajută la menținerea unei pieli radiante și complexe. Studiile au arătat că exercițiile fizice promovează pielea tânără.

3. Rutina ta de frumusețe.

Felul în care îți aranjezi părul, îți faci manichiura sau loțiunea pe care o folosești sunt o influență majoră asupra aspectul tău fizic. Folosește ojă mai rar, lăsându-ți unghiile să respire și să regenereze. Alege șampoane bazate pe produse naturale, cu ingediente bazate pe plante și rețete tradiționale.

4. Somnul de frumusețe.

Somnul trebuie să fie neapărat priorotar tot timpul! Lipsa somnului și a odihnei cauzează o cascadă de schimbări hormonale care îți vor afecta negativ celulele și aspectul fizic. Oferă-ți în fiecare noapte și dacă reușești în fiecare după-masă un somn odihnitor!

5. Frumusețe organică.

Nutriția, mișcarea, rutina și somnul sunt elementele cheie în ceea ce privește însănătoșirea unghiilor, a părului și a pielii. 

  • Așa cum am menționat, este important să utilizăm șampoane pe bază de plante, noi îți recomandăm șampoanele bazate pe Rețetele Bunicii Agafia

Crează cu grijă și atenție, Rețetele Bunicii Agafia reprezintă un brand de cosmetice naturale ce urmează o tradiție transmisă din generație în generație, având la bază rețetele vechi.

Utilizând ca și ingrediente principale plantele siberiene și apă rece, ele arată faptul că rețetele cu adevărat valoroase au nevoie de o singură probă pentru a-și dovedi proprietățile: dovada timpului.

Materiile prime vegetale provin din zonele curate ale Siberiei și din regiunea Baikal. Formula creată pe baza celor mai bune rețete ale bunicii Agafia - “vindecătoarea din Siberia”.

  • În ceea ce privește hidratarea, alege creme pe bază de miere sau lapte de capră.

Cremele Ziaja se regăsesc la prețuri accesibile și se bazează pe exact ceea ce are nevoie pielea ta!

  • Acidul folic, Biotina, varietate de vitamine și cuprul, sunt elemente primordiale în ceea ce privește sănătatea pieli, a unghiilor și a părului!

Vitamix Hair, Skin & Nail păr, piele și unghii este aliatul frumuseții tale! Stimulează procesul de regenerare a părului, întărește unghiile și te ajută să menții un aspect sănătos și tânăr al pielii.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Cofeina reduce riscul de cancer de piele

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.