⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

De ce să folosești o mască de față?!

De ce să folosești o mască de față?!
     

Poate să folosească oricine o mască de față? Absolut! 

Măștile de față sunt tratamente ideale de îngrijire ale pielii. Masca de fața, potrivită pentru fața ta, poate să te ajute în hidratarea pielii, în eliminarea excesului de sebum și de celule moarte ale pielii și la îmbunătățirea aspectului porilor. Sunt excelente pentru înlăturarea impurității și pentru relaxare după o zi grea de muncă.

Iată cinci motive ca să folosești o mască de față:

  • Relaxare

Măștile de față nu oferă doar îmbunătățirea apariției pielii, ei pot să fie chiar "terapeutice"! Când o mască de față este îmbogățită cu uleiuri aromatice (ca rozmarin, portocale, lămâie, mentă, etc), atunci poate să stimuleze nu numai trupul spiritul și simțurile. Fă-ți timp pentru tine însuți atunci când folosești o mască de față: fă o baie caldă, aprinde câteva lumânări și cel mai important: relaxeazăte. 

  • Curățare profundă

Sigur, curățarea zilnică a pielii este absolut necesară pentru îndepărtarea impuritățiilor, dar știai că măștile de față ridică curățarea feței la un alt nivel?! Numai o mască de față excelentă poate să îndepărteze impuritățile care se ascund sub straturile de deasupra epidermei. Se poate spune că este o "detoxifiere" a feței. 

  • Desfundarea porilor

Folosirea unei măști de față chiar poate să te ajute la îmbunătățirea aspectului porilor! Atunci când este îndepărtat tot excesul de sebum, uleiuri, toxine și celule moarte acumulate pe piele, atunci urmează desfundarea poriilor. Când porii nu sunt curățați bine, pot fi o capcană pentru tot felul de impurități care vor fi împinse înăuntru în pori și pot dezvolta bacterii, ceea ce duce la cosuri și acnee. 

  • Face pielea strălucitoare

Măștile de față stimulează circulația de sânge a pielii! În urmă procesului când masca începe să se usuce, împreună cu procesul când masca de fața este îndepărtată, vasele de sânge ale pielii încep să se dilate. Acest lucru asigură îmbunătățirea tonusului epidermei. Pielea devine mai moale și mai neteda, cu un aspect radiant și proaspăt. 

  • Completează procedura ta de înfrumusețare

Folosirea unei măști de față ajută ca toate produsele tale cosmetice să funcționeze în mod mai eficient. Vorbim despre loțiuni, creme de zi și de noapte sau seruri de față, care vor fi absorbite mult mai repede și mai adânc în piele, și așa putem să obținem rezultate mai rapide!

Aplicarea măștii de față în 5 pași simpli:

Pasul 1: Fi pregatită pentru dezordine! Folosirea și prepararea unei măști de față (atunci când folosești o mască de față făcută de tine acasă și nu una cumpărată) câteodată poate cauza dezordine. Acoperă-ți gâtul și părul cu un prosop și fi sigură că porți haine care nu te vor deranja dacă vor fi udate sau pătate. 

Pasul 2: Curățarea pielii. Folosește demachiantul tău zilnic pentru a îndepărta impuritățiile de pe suprafața pielii pentru a asigura funcționarea eficientă a măștii de față în straturile mai profunde a epidermei.

Pasul 3: Cu mâinile umede aplică masca direct pe fața umedă. Evită zonele ochilor și apoi extinde masca de pe fața în jos, spre zona gâtului. Gâtul este totuși extensia fetei, trebuie să avem grijă și de el.

O idee grozavă este folosirea unui serum sau gel de ochi în zona ochilor: acest lucru ajută în protejarea acestei zone foarte delicate și asigură hidratarea zonei ochilor în timpul folosirii măștii de față.

Pasul 4: Așteptarea. Poți să folosești aceste minute ca să te relaxezi, să-ți aranjezi părul sau chiar să navigezi pe internet, numai să ai grija să urmezi de instrucțiunile de folosire a măștii. Dacă instrucțiunile spun să lași masca 15 minute, să lași numai atât. Beneficiile produsului sunt legate de instrucțiunile date.

Pasul 5: Îndepărtarea măștii. Folosește apă din abundentă și mișcări lente atunci când îndepărtezi o mască de față. Recomandăm stergerea feței cu un servețel uscat în schimbul prosopului. 

Citește mai mult aici: http://www.discovergoodnutrition.com/2014/09/apply-a-face-mask/

Este foarte important să exfoliezi pielea! Iată ce spune faimosul dermatolog Dr. Neal Schultz despre importanța exfolierii:

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Tratament natural împotriva oreionului.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.