☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

De ce să cumperi cosmetice naturale?

De ce să cumperi cosmetice naturale?
     

Există o întreagă dezbatere dacă ar trebui să alegi produse naturale de înfrumusețare sau să optezi pentru produse comerciale de îngrijire a pielii care totodată conțin substanțe chimice. Când vine vorba de piele, cu cât vei obține mai multe cercetări, cu atât mai bine. La urma urmei, nu dorești să provoci daune sau să înrăutățești starea acesteia.

Vor exista momente în care produsul comercial pare mai bun, dar rămâne întrebarea dacă va deteriora pielea sau nu pe termen lung. Este nevoie să studiezi categoriile individual, să înțelegi avantajele și dezavantajele înainte de a ajunge la o concluzie.

Produsele comerciale de îngrijire a pielii

Există câteva puncte pe care trebuie să le reții atunci când te decizi să achiziționezi produse comerciale de îngrijire a pielii. Aceste produse sunt alcătuite din diferite substanțe chimice și ingrediente sintetice care acționează împotriva diferitelor probleme ale pielii. Dar, șansele de a fi predispus la alergii ale pielii și de a face față efectelor secundare ale acestor produse de îngrijire a pielii sunt mari. Dacă ai pielea sensibilă este posibil ca aceste produse să fie prea dure.

De asemenea, aceste produse pot provoca îmbătrânirea prematură a pielii din cauza ingredientelor toxice pe care le conțin. Practic, produsele comerciale de îngrijire a pielii ar trebui utilizate numai după studierea efectelor acestora asupra pielii.

Produse de înfrumusețare naturale

Când spui produse naturale pentru piele, vorbești de fapt despre produse de îngrijire a pielii care sunt făcute folosind uleiuri naturale, plante precum ceaiul verde și alge marine, extracte de fructe și acizi din fructe. Au tendința de a trata pielea și de a o hrăni, deoarece au antioxidanții necesari. Ingredientele naturale sunt o modalitate excelentă de a-ți menține pielea vibrantă, strălucitoare și sănătoasă. Din nou, toate produsele naturale nu sunt formulate în același mod și vei experimenta anumite produse naturale de înfrumusețare care se dovedesc a fi dăunătoare tipului tău de piele. De aceea, trebuie să alegi produsul prietenos tipului tău de piele și care să conțină ingrediente care ar trebui să mențină hidratarea.

Avantajele produselor naturale pentru piele

În timp ce produsele comerciale arată mai bine și mai promițător, în comparație cu produsele naturale, ele nu sunt chiar bune pentru sănătatea pielii pe termen lung. În ciuda faptului că durata de valabilitate a produselor naturale este redusă în comparație cu cea a produselor comerciale, acestea funcționează mai bine în ceea ce privește hrănirea pielii.

Produsele naturale sunt fabricate din elemente care lucrează pentru a-ți menține pielea sănătoasă și tânără pe termen lung.

Alege un produs care se potrivește tipului tău de piele. Asigură-te că alegi produse naturale, deoarece acestea au un efect pozitiv de lungă durată asupra pielii! Webshop-ul VitaMix prezintă o gamă largă doar de produse naturale, nu ezita să achiziționezi produsul potrivit pielii tale! 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.