☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

De ce sa folosim o cremă de noapte?

De ce sa folosim o cremă de noapte?
     

Vrei un ten sănătos, luminos și tânăr? Iată un secret de frumusețe: fă să fie fiecare rutină de noapte un spa pentru pielea ta!

Este foarte important pentru piele să respectăm programul de somn, deoarece nu degeaba este numit "somn de frumusete". În timpul somnului mecanismele celulare de reparare și refacere nu se opresc: hormonul de creștere numai în timpul nopții va ajunge la cantitatea maximă, producerea colagenului (tip 1) este accelerat iar repararea tisulară devine mai rapidă.

Este ideal folosirea unei creme de noapte în timpul nopții, deoarece când noi suntem inactivi, pielea noastră este "activă". Alegând o cremă de noapte recomandată special pentru tipul tău de ten vei primi în plus beneficii anti-aging și hidratante care oferă pielii tale o șansă de a preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

Cremă de noapte are proprietati diferite de crema de zi, asadar are si alte efecte asupra pielii. Crema de zi este special conceputa pentru protejarea pielii impotriva efectelor daunatoare din timpul zilei (radiatii, poluare, praf, raze UV si intr-un fel si excesul de machiaj) iar crema de noapte tinteaza regenerarea celulara, refacerea retelei de colagen, de elastin si hidratarea optima a pielii.

Cremele de noapte conțin mai multe vitamine și minerale și sunt mult mai bogate în antioxidanți decât cele de zi. Au un grad lent de absorbire, astfel nutrienții vor fi absorbiți în continuu.

Atenție! Este recomandat curățarea pielii înainte de aplicarea cremei de noapte. Crema trebuie aplicată cu maxim o oră înainte de culcare și nu trebuie uitat nici gâtul și decolteul.

Citeșite și despre folosirea măștilor de față aici!

 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.