☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum să fii o mireasă modernă?

Cum să fii o mireasă modernă?
     

Pentru fiecare femeie în parte, nunta este unul dintre evenimentele cele mai importante din viață. Fiecare femeie se gândește să fie cât mai frumoasă, elegantă și rafinată în acelas timp. Trebuie gândit la fiecare amănunt în parte pentru a te simți bine în rochia de mireasă și pentru a fii în centrul atenției.

Cum se alege rochia de mireasă?
Rochia de mireasa se alege de obicei dupa preferință, după gustul fiecarei femei în parte, dar întodeauna este bine dacă se ține cont și de părerea unui specialist(designer). A fi mireasă, pentru femei este un eveniment foarte important și pentru unele unic în viață, așa că nu trebuie gândit foarte mult la costul rochiei de mireasă și la accesoriile necesare. Este normal ca nimieni nu cheltuie o avere, însă nu trebuie să fie nimeni zgârcit ca la urmă să nu se simtă bine și să nu arate așa bine cum și-a imaginat întotdeauna.

După stabilirea bugetului, pasul urmator este să alegem rochia care ne avantajeaza cel mai mult.

Pentru persoanele cu o siluetă de invidiat se recomandă rochiile din două piese, și anume corset și fustă. Fustă poate să fie dreaptă, ușor evazată sau chiar largă. Aceste persoane cu siluetă de invidiat sunt cele mai norocoase, deoarece orice tip de rochie de mireasă le vine bine.
Pentru persoanele mai robuste, se recomandă rochiile de mireasă fără corset. Se spune ca corsetul subțiează talia, dar de cele mai multe ori scoate în evidență exact ce ar trebui ascuns. Deci se recomandă rochiile de mireasă într-o piesă, cu talia mai inaltă și cu mâneci trei sfert, dacă este posibil.


Ce rochii de mireasă se portă în acest sezon?
Rochiile de mireasă pe pliuri sau cele pe arc nu mai sunt la modă cum erau mai de mult. Dar dacă persoana care o portă se simte bine într-o astfel de rochie, se poate purta cu încredere. Contează foarte mult cât de bine dispusă sunteți în ziua când purtați rochia de mireasă.

Acesoriile pe care le veți purta trebuie sa se asorteze foarte bine cu rochia pe care o purtați. Dacă rochia este încărcată cu floricele, perluțe sau diferite brodări, nu trebuie să vă încărcați și cu multe bijuterii. O pereche de cercei și un lănțișor simplu este cel mai recomandat.
Voalul a început sa fie ușor exclus din ținuta mireselor. Miresele din ziua de astăzi preferă o coafură simplă accesorizată cu floricele mici albe, sau o coroniță simplă. 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Sucul de noni intareste sistemul imunitar!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.