Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Creșterea părului: ulei de argan sau ulei de nucă de cocos, care este mai benefic?

Creșterea părului: ulei de argan sau ulei de nucă de cocos, care este mai benefic?
     

Recent a apărut uleiul de argan în industria îngrijirii părului, ca și un adevărat rival al uleiului de nucă de cocos. Din ce în ce mai multe persoane se întreabă care dintre acestea este mai benefic în ceea ce privește creșterea părului?

Pentru a afla adevărul, este important să cunoaștem toate proprietățile fiecăruia în parte.

Uleiul de argan

Acesta este extras manual din copacii de argan găsit doar în Maroc. Este folosit de sute de ani de localnici atât în domeniul culinar cât și în îngrijirea tenului și a părului. Acest ulei deosebit este rar și are beneficii extraordinare asupra frumuseții.

Beneficiile uleiului de argan asupra părului sunt:

Este compus 42.8% din acid oleic, care ajută la hidratarea în profunzime al firului de păr, hrănește părul uscat și îl lasă fin.

Este compus 36.8% din acid linoleic, care stimulează creșterea părului, îl îngrijește protejând scalpul de iritații, inflamații și infecții.

Vitamina E- Uleiul de argan este super bogat în vitamina E, care este unul dintre cele mai benefice vitamine părului și pielii. Protejează părul de radicalii liberi, îi oferă hidratare și putere.

Uleiul de argan conține alți nutrienți care acționează ca și un antioxidant în protejarea părului de radicali, de razele UV ale soarelui, previn creșterea părului și protejează colagenul din păr.

Uleiul de nucă de cocos

Acesta este de utilizat și cunoscut de foarte mult timp, provenit din Sud-Estul Asiei, mai exact din Filipine, pentru proprietățile sale benefice părului, în domeniul culinar și pielii. În ultimii ani a devenit extrem de cunoscut și în restul lumii, fiind considerat un superaliment și un remediu potrivit multor indispoziții.

Texte ayurvedice antică recomandă uleiul de nucă de cocos în special pentru creșterea părului. Fiind baza tratamentelor create special pentru creșterea părului.

Beneficiile uleiului de nucă de cocos asupra părului sunt:

Conține acid lauric-acesta protejează părul și îi oferă proteinele necesare, prevenind pierderea de hidratare. Hidratează în profunzime.

Conține fier, care este un principal promotor al părului sănătos și al firelor puternice.

Conține toate proteinele necesare pentru un păr puternic, hidratat și promovează creșterea părului.

De ce este uleiul de argan unic în ceea ce privește creșterea părului?

Uleiul de argan are în compoziție mai mulți antioxidant decât uleiul de nucă de cocos, în special vitamina E. Conținutul de vitamina E al uleiului de argan este mai înalt decât cel al uleiului de nucă de cocos. Vitamina E ajută în hidratarea, strălucirea și repararea firelor de păr. De asemenea ajută în regenerarea celulelor care accelerează creșterea părului.

De ce este uleiul de cocos unic în ceea ce privește creșterea părului?

Uleiul de cocos previne pierderea proteinelor din firele de păr. Dacă este aplicat înainte de spălarea părului, previne căderea părului, făcând-ul mai puternic.

Uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene, păstrând scalpul sănătos. De asemenea sporește creșterea părului și ajută în fortifierea fierlor deja existente.

Verdictul final

Pentru a promova un păr mai lung și mai sănătos cu siguranță uleiul de cocos este cel ales. Se masează în scalp, se pot face tratamente pentru păr din acesta și măști de păr. Acesta va spori de îndată creșterea părului.

Pe de altă parte, uleiul de argan este de asemenea bun pentru creșterea părului dar este totuși mai recomandat pentru a avea un păr sănătos, strălucitor și fin.

Așadar, dacă îți dorești un păr mai lung și o creștere sporită alege uleiul de nucă de cocos!

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.