Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Creșterea rapida a parului

Creșterea rapida a parului
     

Părul crește cu aproximativ un cm în fiecare lună, adăugând până la aproximativ 12 cm pe an. Desigur, o serie de factori pot afecta creșterea părului, cum ar fi vârsta (avem tendința de a pierde părul pe măsură ce îmbătrânim), sănătatea generală (cum ar fi deficiențele de vitamine) și factori precum stresul și obiceiurile zilnice (cum ar fi fumatul).

Trucul pentru a crește părul lung este să-l păstrați cât mai sănătos pentru a preveni ruperea și despicarea vârfurilor. Cu cât mai puțin se despică firele, cu atât mai lung crește părul.

Asigurați-vă aportul optim de substanțele nutritive pentru a susține creșterea sănătoasă a părului. Puteți obține toate aceste substanțe nutritive prin abordarea unei diete bogate în proteine, plante și fructe. Sau administrați  șamponul pentru creșterea părului de la VitaMix ,care conține:  

Spirulină - conținând acizii grași esențiali, vitamina A, beta-carotenul și aminoacizii fac firul de păr mai puternic și mai lucios.

Uleiul de migdale - Bogat în vitaminele D şi E dar şi în minerale, cum ar fi calciul şi magneziul, acţionează că un hidratant natural pentru păr, împiedicându-l să devină uscat şi fragil.

Avocado- Conținutul impresionant de vitamine, în special de vitamina E, esențială pentru sănătatea părului. De asemenea regenerează și oferă volum părului.

Conține ingrediente de origine 99% naturală, fără SLS, parabeni, parfum sintetic și coloranți arificiali.

Mod de aplicare: Samponati, clătiți. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă. 

Este potrivit pentru toate tipurile de păr.

  • Apidermin Balsam Regenerant pentru Par 200ml Complex Apicol

    Apidermin Balsam Regenerant pentru Par 200ml Complex Apicol

    21,71 lei
    Balsamul regenerant Apidermin este un rasfat apicosmetic ce stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic  si il intareste de la radacina pana la varf.Cocktail de vitamine, enzime si proteine, balsamul Apidermin, fortifica, revitalizeaza si remineralizeaza.  Laptisorul de matca stimuleaza cresterea fiind singura substanta naturala ce activeaza regenerarea celulara in timp ce bio ke ...
  • Masca Reparatoare Argan 450ml Gerocossen

    Masca Reparatoare Argan 450ml Gerocossen

    42,49 lei
    Masca de par contine ulei de argan, ulei de ricin si keratina.Masca de par contribuie la refacerea firului de par, avand o formula imbogatita cu ulei de argan, ulei de ricin si keratina. Este recomandata pentru parul uscat si deteriorate, parul vopsit sau afectat de razele soarelui. Masca de par reparatoare ajuta la cresterea densitatii si grosimii firelor de par si trateaza varfurile despicate, c ...
  • Sampon Antiseboreic cu Sulf si Echinaceea 150gr Vitalia

    Sampon Antiseboreic cu Sulf si Echinaceea 150gr Vitalia

    30,20 lei
    Sampon antiseboreic cu sulf si echinacea - este un produs cosmetic pe baza de sulf si extracte din plante menit sa ajute la mentinerea unui scapl sanatos si curat.Actiune:recomandat pentru spalarea si ingrijirea tuturor tipurilor de par si indeosebi persoanelor care au parul gras, seboreic. Sulful, prin efectul sau antimicrobian contribuie la mentinerea unui scalp sanatos, fara matreata, iar Echin ...
  • Lotiune Nuantator Silver 200ml, Delia Cosmetics

    Lotiune Nuantator Silver 200ml, Delia Cosmetics

    13,49 lei
    Descriere Lotiune de Clatire a Parului cu Efect Silver DELIA COSMETICS 200 ml Cameleo Silver Toner, formula imbogatita cu hidrolati si apa de iasomie, care protejeaza culoarea parului si coloreaza in nuante subtile de gri. Da parului culoarea dorita, avand grija de parul tau! Ideal pentru parul blond, alb si gri. Cameleo Silver Toner, formula imbogatita cu hidrolati si apa de I ...

 

Acesta stimulează creșterea, sănătatea scalpului, volumul, strălucirea și combate mătreața.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Idei de cadou pentru ea de Valentine

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.