⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cosmetice Naturale vs. Sintetice

Cosmetice Naturale vs. Sintetice
     

Diferentele dintre cosmeticele naturale si cele sintetice sunt numeroase si se refera la toate proprietatile unui produs.

INGREDIENTE

Conform standardelor internationale ale cosmeticelor naturale, nu mai putin de 95% din componente trebuie sa fie naturale. GMO, sau Organismele Modificate Genetic, nu trebuie sa existe in lista ingredientelor, cand vine vorba de produse naturale. Ingredientele produselor naturale, nu sunt testate pe animale, si nici nu au afectat animalele in vreun fel daunator acestora.

IMPACHETARE

Ambalajul, eticheta sau orice alt component de impachetare al produsului nu trebuie sa contina PVC sau Policlorura de Vinil, toate componentele ambalajului trebuie sa fie reciclabile. Este important ca ambalajul sa se descompuna natural daca va fi aruncat in natura. Pentru a indeplini toate aceste criterii, sunt monitorizati toti pasii productiei impachetarii. 

PARFUM

Cosmeticele artificiale au un parfum foarte puternic si aromat, cosmeticele naturale vor avea intotdeauna un parfum mai modest. Lipsa unui parfum puternic in cosmeticele naturale se datoreaza faptului ca nu sunt adaugate niciodata parfumuri artificiale!

CULOARE

Cosmetice naturale nu folosesc coloranti artificali, de aceea culoarea va fi intotdeauna intr-o nuanta pala, neutra. Doar cosmeticele artificiale pot avea culori saturate.

SPUMA

Componentele sintetice sunt cele care fac posibila spuma din timpul spalarii, la geluri de dus si sampoane.

Astazi cererea pentru produse naturale si organice este in continua crestere. Acest fapt nu este deloc surprinzator, considerand calitatea cosmeticelor naturale. Acestea au o calitate mult mai inalta decat cosmeticele sintetice.

Cosmeticele sintetice afecteaza in mod negativ sistemul imunitar si peila. Cosmeticele naturale nu au efecte daunatoare corpului uman si nici asupra naturii.

Daca iti doresti sa iti protejezi pielea si natura din jurul tau, iti recomandam sa incerci cosmeticele naturale Oma Gertrude!

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Despre Mierea de Manuka+ 8 Beneficii Dovedite!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.