⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Celulita poate fi tratata cu suc de lamaie

Celulita poate fi tratata cu suc de lamaie
     

Lămâiul se cultivă de peste 3000 de ani și este cunoscut încă de pe atunci pentru efectele lui terapeutice. Cele mai utiliztae în acest scop sunt fructul și frunzele.

Lămâia are 2 proprietăți de bază: este un agent antibacterian și conține cantități mari de vitamina C. Sucul de lămâie asigură 50% din neceasrul zilnic de vitamina C al unui adult. Și asta nu e tot: lămâia mai conține potasiu, un complex de vitamina B, fosfor, calciu și fier.

Beneficiile lămâii
sunt urmatoarele:

- întărește sistemul imunitar
- previne formarea acidității gastrice datorită rolului ei în producerea carbonatului de calciu
- previne îmbătrânire celulelor datorită substanțelor antioxidante pe care le conține ce luptă împotriva formării radicalilor liberi în organism
- sucul de lămâie are o acțiune antiseptică, antiinflamatorie, antipiretică (împotriva febrei)
- consumul zilnic de lămâie ajută la sintetizarea hormonilor antistres
- lămâia este eficientă și în cazul unor boli hepatice, respiratorii
- ajută la tratarea obezității având un conținut nutritiv de 90% apă, 1,36% proteine și 27 calorii.

Stop celulită cu suc de lămâie

Celulita apare în principal din cauza retenției de apă în organism, din cauza circulației sangvine deficitare, a dezechilibrelor hormonale, excesului de grăsime, acumulării de toxine la nivelul fibrelor de colagen și de elastină ale pielii. În acest caz este foarte important să acordam o atenție deosebită detoxifierii organismului, mai exact purificării celulare.

Pentru tratarea celulitei se recomandă un tratament cu suc de lămâie timp de 16 zile și constă în: la început se bea sucul a o lămâie dimineața, a doua zi tratamentul se continuă cu 2, a treia zi cu 3 și tot așa până la a 7-a zi când se bea sucul a 7 lămâi. Sucul nu se bea concentrat ci se dilueza cu apa plată sau cu diferite ceaiuri din plante. Se face o pauză de 2 zile, dupa care tratametul se reia însă în mod descrescător, se bea mai întâi zeama a 7 lămâi și continuă până la sucul unei singure lămâi. Fiind un puternic antioxidant, vitamina C grăbește arderea grăsimilor și ajută la eliminare celulitei. Dacă suferiți de ulcer sau gastrită nu faceți un astfel de tratment.

Pentru rezultate maxime, alegeți acele lămâi al caror fruct este tare și greu iar coaja are o culoare galbenă și este usor lucioasă. Dacă lămâile sunt tratate chimic, spălați-le bine coaja înainte de utilizare.

 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.