Ai livrare gratuita!
* la toate comenzile de peste 79 lei
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Celulele stem vegetale

Celulele stem vegetale
     

In zilele de azi produsele cosmetice cu continut de celule stem sunt din ce in ce mai recunoscute, dar de fapt ce sunt?

Celulele stem vegetale sunt celulele din fructe, legume si plante si sunt foarte similare cu celulele stem umane, de aceea sunt ideale pentru folosire in industria cosmetica. Celulele stem umane sunt celulele care au capacitatea de a se transforma in toate tipurile de celule diferentiate. Ele refac tesuturile afectate sau distruse al organismului. In pielea umana au fost identificate doua tipuri de celule stem: celule stem epiteliale (in stratul bazal al epidermei) si celule stem din papila dermica. Prima cauza a imbatranirii pielii este considerata epuizarea acestor doua tipuri de celule stem: rezultatul este cresterea numarului de fibroblaste mature, care stopeaza producerea de colagen si elastina, ce este urmata de descompunerea matricei extracelulare. 

Celulele stem contin factori epigenetici care au functie de auto-reinnoire. In plus contin doua componente foarte importante: factori de crestere (care au rol in dezvoltarea celulelor noi si productia de colagen si elastina) si proteine (cu rolul de a regla diviziunea celulara). Celulele stem vegetale interactioneaza cu celulele stem dermice umane, si stimuleaza capacitatea lor de regenerare si de diferentiere, mentinand, astfel, aspectul tanar al pielii.

Produsele Absolute ORGANIC, certificate de Ecocert, contin celule stem vegetale ca: Gardenia Stems GXTM (extrasa din planta Gardenia), Leontopod Stems GXTM (extrasa din Floarea de Colt-Edelweiss, o floare alpina din Elvetia) si Echinacea Stems GXTM (extrasa din floarea Echinacea). Ele contribuie la ameliorarea ridurilor, regenerarea straturilor in profunzime si ofera elasticitate si vitalitate pielii.

Citeste mai mult despre celulele stem vegetale aici: http://www.worldhealth.net/news/stem_cells_in_skin_care_what_does_it_rea/

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Ai auzit despre Chlorella?!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.