✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce fel de haine ți se potrivesc?

Ce fel de haine ți se potrivesc?
     

Ce te face să arăți bine? Răspunsul este simplu: doar acele haine care se potrivesc constituției tale fizice și personalității tale.

Iată mai jos câteva trucuri pentru diferite forme ale corpului:

Bust mic
Pentru a masca un bust mic, mânecuțele sunt ideale pentru a crea impresia de voluminos. Cum alegi hainele cu mânecuțe perfecte? Depinde de constituția ta fizică, dacă ești mică de înălțime, alege  mânecuțe de mărime mică, în schimb dacă ești înaltă, simte-te liberă să experimentezi mânecuțe mai largi.

Bust mare
Dacă ai bustul mare, scopul tău este să nu creezi impresia de lățime în partea de sus a corpului. Așadar, hainele care ți se potrivesc trebuie să-ți alungească forma corpului. În acest sens, sunt indicate rochii cu dungi subtile pe verticală sau diagonală, larg deschisă la baza gâtului.

Brațe mai groase
Incearcă topuri cu dungi verticale subtile sau un decolteu în V pentru a-ți alungi brațele și bustul astfel încât brațele să pară mai subțiri. Mânecile tip kimono sunt iarăși recomandate pentru alungirea și subțierea brațelor.

Burtica
În cazul tău sunt recomandate formele geometrice pentru a camulfla burta. Modelele mici au menirea de a face ochii să se miște și astfel atenția nu se oprește asupra unui anumit punct. Imprimeurile geometrice în culori puternice sunt iarăși o recomandare din partea specialiștilor.

Talie scurtă
Dacă ai talia scurtă înseamnă că ai picioare lungi comparativ cu partea de sus a corpului care este mai mică. Dacă te regăsești, înseamnă că dorești să-ți alungești partea de sus a corpului. Pentru tine se recomandă rochiile care pică liber gen anii '20. De asemenea poți purta fuste care să atragă atenția asupra picioareleor tale, mai mult decât asupra părtii de sus a trupului.

Talie înaltă
Talia înaltă înseamnă picioare scurte comparativ cu partea de sus a trupului care este alungită.
În cazul tau, ideal este să creezi iluzia de picioare lungi pentru a obține un echilibru între lungimea picioarelor și trup. Poți face acest lucru cu ajutorul pantalonilor cu talie foarte înaltă, însă mare atenție, nu se obține același efect în cazul femeilor mai plinuțe.

Fără talie
Recomandarea specialiștilor în modă în cazul tău este cureaua care are menirea de a-ți subția talia. De asemenea poți purta acele topuri care dau impresia unei talii mai mici.

Șolduri mari
Dacă nu dorești să-ți dezvălui formele bazinului, îți sunt recomandați pantalonii evazați iar în partea de sus, decolteuri largi sau jachete cu mânecă trei sfert.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.