DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Care sunt beneficiile și riscurile liposucției?

Care sunt beneficiile și riscurile liposucției?
     

Liposucția numită și lipoplastie, aspirație liposculpată, lipectomie sau lipo, este un tip de chirurgie cosmetică care descompune și scoate grăsimea din organism.

Este adesea folosit pentru următoarele zone: abdomen, coapse, fese, gât, bărbie, partea superioară a brațelor și de pe spate.

Grăsimea este îndepărtată printr-un instrument cunoscut sub numele de canulă. Acesta este introdusă sub piele și un vid puternic, sub presiune ridicată absoarbe grăsimea din corp.

Liposucția este cea mai obișnuită operație cosmetică din Statele Unite. Mai mult de 300.000 de proceduri sunt efectuate în Statele Unite în fiecare an, cu costuri de 2.000 - 3.500 $.

Operația se efectuează, în mod normal, sub anestezie generală.

Liposucția nu este un instrument de slăbire, ci o procedură cosmetică cu efecte subtile.

Riscurile includ infecții și cicatrizări

Liposucția poate fi utilizată pentru tratarea unor afecțiuni medicale.

Liposucția nu este o metodă generală de pierdere în greutate. Nu este un tratament pentru obezitate.

Persoanele care suferă liposucție au de obicei o greutate corporală stabilă, dar ar dori să elimine depozitele nedorite de grăsime corporală în anumite părți ale corpului.

Procedura nu elimină celulita sau vergeturile. Scopul este estetic și este recomandată celor care doresc să facă o schimbare estetică și să îmbunătățească conturul corpului lor.

Liposucția îndepărtează permanent celulele adipoase, modificând forma corpului. Cu toate acestea, dacă pacientul nu duce un stil de viață sănătos după operație, există riscul ca celelalte celule grase să crească.

Cantitatea de grăsime care poate fi îndepărtată în siguranță este limitată.

Există unele riscuri, inclusiv infecții, amorțeală și cicatrizări. În cazul în care se îndepărtează prea multă grăsime, pot apărea bule sau urme în piele. Riscurile chirurgicale par să fie legate de cantitatea de grăsime eliminată.

Liposucția este folosită în principal pentru a îmbunătăți aspectul fizic, mai degrabă decât pentru beneficii pentru sănătate. Majoritatea oamenilor ar obține probabil aceleași rezultate sau poate chiar mai bune prin adoptarea unui stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată, exerciții regulate și un program de somn sănătos.

Liposucția este recomandată în mod normal numai dacă modificările stilului de viață nu au atins rezultatele dorite. Acesta poate trata zonele de grăsime care sunt rezistente la exerciții și dietă.

Atunci când un individ crește în greutate, fiecare celula de grăsime crește în mărime și volum. Liposucția reduce numărul de celule grase din zonele izolate.

Oamenii ar trebui să discute pro și contra liposucției cu medicul lor inainte de a se decide să urmeze această procedură. Liposucția trebuie efectuată numai după o examinare atentă.

Liposucția funcționează cel mai bine pentru persoanele cu tonul și elasticitatea pielii bune, unde pielea se formează în contururi noi.

Persoana trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani și să fie sănătoasă. Cei cu probleme de circulație sau de flux sanguin, cum ar fi boală arterială coronariană, diabetul zaharat sau un sistem imunitar slăbit, nu trebuie supuși liposucției.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.