✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Care este secretul tenului tânăr?

Care este secretul tenului tânăr?
     

Toate femeile își doresc să rămână tinere o perioadă cât mai îndelungată și, când se gândesc la tinerețe, nu se gândesc neapărat la vârstă, ci mai degrabă la înfățișare.

La o piele cât mai netedă, fără pete, lucioasă și mereu întinsă sau la buze pline și voluptuoase.

La asta visează fiecare femeie. Toate acestea le putem obține cu ajutorul acidului hialuronic. Iar dacă vă este frică de intervențiile chirurgicale, vă anunțăm că nici nu este cazul! În continuare veți descoperi principiile acidului hialuronic, în formă de cremă sau comprimate.

Ce este acidul hialuronic?

ACIDUL HIALURONIC este o componentă naturală a pielii care asigură hidratarea, fermitatea și elasticitatea pielii. Cu vârsta, capacitatea pielii de a reține apa și a produce acid hialuronic scade. Ca rezultat, pielea devine mai uscată, mai subțire și se formează ridurile.

Acidul hialuronic este o substanță naturală și sigură pentru organism, nu este toxică și nu prezintă riscuri de alergii.

Acidul Hialuronic a fost inclus recent în compoziția diferitelor creme, cu un motiv bine întemeiat! Are efect anti-aging și ajută la menținerea tenului tânăr.

Despre acidul hialuronic:

1. Știința

Acidul hialuronic este o polizaharidă care se regăsește natural în corpul uman. Acesta funcționează ca și un agent lubrifiant pentru buna funcționare a articulațiilor, a nervilor; fiind extrem de benefic părului, pielii și pentru ochi,

2. Salvatorul pielii (tenului)

Aproximativ 50% din acidul hialuronic se regăsește în piele. Acesta ajută la menținerea unei aparențe netede, blânde și fine. Este acel element care ține ridurile departe!

3. Proprietățile anti aging

În situațiile în care acidul hialuronic este aplicat în elixire de frumusețe, precum creme de zi sau de noapte, uleiuri de față, machiaje, hidratează ridurile, inclusiv pe cele fine sau mai evidențiate, reducând vizibilitatea acestora. De asemenea, are beneficii eficiente în elixirele anti-ageing, ajutând celulele tenului. Ajută la lupta împotriva îmbătrânirii premature.

4. Super puteri

Acidul hialuronic are puterea de a menține de 1.000 de ori greutatea sa, în apă; mai mult decât ar putea menține orice altă substanță biologică. Doriți să vă hidratați pielea? Alegeți acidul hialuronic.

5. Acid hialuronic sau colagen?

Ambele sunt ingrediente naturale și egale în ceea ce privește importanța lor. Cu toate acestea este important să știm că ambele au scopuri diferite, Colagenul ajută la elasticitatea pielii și la hidratarea părului uscat. Acidul hialuronic pe de altă parte „umflă” pielea și reduce inflamațiile din articulații.

6. Tratarea artritei

De o perioadă de timp s-a aflat eficacitatea acidului hialuronic în tratarea artritei. Ajută la reducerea durerilor și la vindecare.

7. Consum pe cale orală

S-au creat capsule și comprimate cu acid hialuronic pentru administrare orală. Acestea s-au dovedit a avea eficiență maximă.

Vă propunem să încercați chiar acum!

Cremele lunii, cu acid hialuronic, de zi și de noapte:

Hyaluronic Crema 3D Antirid Zi 50 ml Elmiplant

Hyaluronic Crema 3D Antirid Noapte 50 ml Elmiplant

Comprimatele lunii, cu acid hialuronic:

Acid Hialuronic 60 tablete CosmoPharm

Acid Hialuronic 30 tablete Solgar

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.