☺ HAPPY HOURS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Care este mărimea potrivită pentru un implant mamar?

Care este mărimea potrivită pentru un implant mamar?
     

Cum ar trebui să se aleagă cel mai bun tip și dimensiunea potrivită a implantului pentru femeile care suferă o intervenție chirurgicală de augmentare a sânilor? Sistemele de selectare a mărimii implantului, bazate pe măsurători ale țesutului mamar pot oferi rezultate mai bune după cum arată cercetările publicate în revista Societății Americane de Chirurgie Plastică (ASPS).

Sistemele de planificare bazate pe țesuturi - care utilizează orientari clinice pentru a determina dimensiunile optime ale implantului mamar pentru pacienții individuali - par să fie superioare abordărilor care se bazează mai mult pe preferința pacientului sau a chirurgului, potrivit studiului realizat la Centrul Medical Southwestern University din Texas și la Universitatea McMaster, Hamilton, Ont., Canada. De aici rezultă că alegerea mărimii bazată pe țesuturi ar fi cea mai bună, dar dovezile sunt limitate și sunt necesare noi studii pentru confirmarea cercetărilor actuale.

Mărirea sânilor este cea mai populară procedură de chirurgie plastică din Statele Unite, cu aproape 280 000 de proceduri efectuate anual, potrivit statisticilor ASPS.

Sistemele de selectare a dimensiunii implantului au fost împărțite în trei grupe:

Fără măsurători ale sânilor - implanturile sunt alese exclusiv pe bază preferinței pacientului sau ale chirurgului.

Sisteme de analiza dimensionala - implanturile sunt alese pe baza măsurătorilor efectuate pentru a determina tipul și dimensiunea de implant necesar pentru a obține acest rezultatul dorit de pacient.

Planificarea bazată pe țesuturi (TBP). Măsurătorile țesuturilor mamare sunt utilizate pentru a stabili "limite clare și înguste" pentru selectarea implanturilor pe baza liniilor directoare clinice.

Studiile au identificat 33 de articole privind sistemele de dimensionare a implanturilor dintre care doar patru au utilizat rezultate clinice care ar putea fi comparate cu orice standard, în timp ce niciunul dintre studii nu a comparat două sau mai multe sisteme de calibrare. 

Subiectul selecției implantului poate fi unul emoțional, care să influențeze alegerea mărimii implantului. Cercetătorii au notat ca unele sisteme TBP bazate pe măsurători ar trebui corelate și cu dorințele estetice ale pacientului, iar rezultatul să fie calea de mijloc între rezultatele științifice și emoționale.

Pe baza datelor lor, cercetătorii evaluează un nou sistem TBP "implant specific", conceput pentru a ghida chirurgul la o selecție a stilurilor și modelelor implantate fabricate. "Mergând inainte," scriu ei, "noile sisteme publicate ar trebui să folosească metode cantitative riguroase, astfel încât comparațiile să poata fi facute în termenii rezultatelor pacientului”.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.