DAILY DEALS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Balsam cu extract de Propolis

Balsam cu extract de Propolis
     

Propolisul este un produs natural, conceput din rășina arborilor, polen, ceara necesară conservării și saliva albinelor, aceasta din urmă având rol de fermentare a rășinii.

Prin amestecarea rășinii cu secreția glandelor salivare și celelalte produse apicole, albinele îi conferă acesteia puternice proprietăți terapeutice. Rezultatul obținut este o rășina densă și lipicioasă, care nu se dizolvă în apă, pe care albinele o utilizează la construirea unei bariere de protecție a stupului.

A spune exact ce este în propolis este foarte dificil, dacă nu imposibil. De fapt, compoziția propolisului este foarte variată, deoarece depinde de mulți factori:

-tipul de vegetație din care derivă

-locul de origine

-sezonul recoltei

Utilizarea propolisului în cosmetică este relativ recentă, dar în continuă creștere. 

De altfel, propolisul își dovedește eficacitatea și în domeniul cosmetic și proprietățile sale pentru piele sunt acum cunoscute, dar și foarte apreciate. Șampoanele, loțiunile pentru scalp, deodorantele, cremele, soluțiile pe bază de propolis,Balsamul cu extract de propolis, se găsesc cu ușurință în magazinele naturiste.

Pe piață se găsesc formulări pe bază de propolis de uz topic potrivite oricărei nevoi: creme pentru ten impur și acneic, unguente calmante pentru piele sensibilă și unguente protectoare, împotriva roșeții cauzate de frig.

Propolisul, de fapt, datorită acțiunii sale antioxidante și protectoare a capilarelor, precum și antiseptice, este o substanță indicată pentru a ajuta pielea mai sensibilă și mai reactivă, supusă iritațiilor și dermatitei.

Balsamul cu extract de propolis  este un produs natural, care protejează pielea și are multe efecte benefice. Propolisul are o acțiune puternic dezinfectantă și anti-inflamatoare asupra rănilor de la nivelul pielii.

Beneficii: 

✔️sprijină organismul în lupta contra virusurilor

✔️acționează ca un puternic antimicotic

✔️dispune de proprietăți antibacteriene

  • Balsam De Buze Argan, Migdale Manicos

    Balsam De Buze Argan, Migdale Manicos

    10,81 lei
    Realizat din minim 98% ingrediente vegetale, este ideal pentru pielea buzelor tale, cea mai delicata parte a corpului.Formula echilibrata pe baza de Cocos, Mango si Argan asigura ingrijirea perfecta pentru buzele sensibile sau iritate, conferindu-le o textura catifelata si un efect emolient de durata. Contine ulei de migdale dulci cu efect hidratant si o aroma populara imbietoare. U ...
  • Balsam de buze Cu Aloe Vera 4gr Tis Farmaceutic

    Balsam de buze Cu Aloe Vera 4gr Tis Farmaceutic

    10,70 lei
    Hidratant, emolient si protector; recomandat pentru ingrijirea buzelor uscate, crapate si afectate de factorii externi (radiatii UV, caldura / frig excesiv, vant).Datorita extractelor naturale din compozitie (Aloe vera, coada soricelului, vita de vie, merisor si lemn dulce), produsulare actiune puternic hidratanta si tonica asupra buzelor.Dupa aplicare, nu lasa senzatie de gras, are aroma pl ...
  • Ulei De Fata Organic Antirid Si Anti Imbatranire 30ml Eolia

    Ulei De Fata Organic Antirid Si Anti Imbatranire 30ml Eolia

    80,00 lei
    Contine 98% ingrediente naturale.Nu contine parabeni, sulfati, silicon, uleiuri minerale.Ingrediente cheie: Ulei de struguri, Ulei de caise, Ulei de avocado, Ulei de masline, Ulei de argan, Fructe Sacha InchiUlei nutritiv pentru fata, ideal pentru ingrijirea pielii pe timp de noapte, cu o combinatie de 6 uleiuri naturale pretioase, retinol, microsfere de acid hialuronic si vitamine E, C si F, cu a ...
  • Balsam de buze S.O.S. SPF15 3.8gr Quiz Cosmetics

    Balsam de buze S.O.S. SPF15 3.8gr Quiz Cosmetics

    7,90 lei
    Balsam de buze S.O.S.Balsam de buze SOS SPF 15 - contine o combinatie perfecta de ulei de argan si ulei de masline.uleiul de argan este bogat in nutrienti, acizi grasi si Vitamina E - hidrateaza si catifeleaza buzeleuleiul de masline hraneste si hidrateaza buzele crapate si uscate.Combinatia celor doua uleiuri naturale are efect rapid de reparare si protectie a buzelor. Acest balsam de buze este r ...

 

✔️ameliorează durerea

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.