⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5 sfaturi de îngrijire a părului pe timpul iernii

5 sfaturi de îngrijire a părului pe timpul iernii
     
Iarna, un anotimp când temperaturile continuă să scadă și în zilele par din ce în ce mai întunecate, un sezon care aduce frig, zăpada, și pentru câțiva norocoși, o pauza de la locul de muncă sau de la școală. Într-un sezon de gripe, un timp pentru a scoate toate paltoanele și pălăriile, pentru frigul care a pus stapânire!
Copleșit de frumusețea iernii? Nu te lăsa tocmai pierdut în  imaginea de vis, dar acordă atenție spre dezavantajele ale acestor vânturi reci. Pentru că vremea de iarnă poate face ravagii cu părul tău. Dar, nu trebuie să vă faceți griji pentru că noi vă aducem cele mai bune sfaturi de îngrijire a părului pentru a vă lăsa cu aceste podoabe capilare frumoase pe care v-ar plăcea să le rulaţi pe degete în jos în acest sezon de iarnă.
 
Uleiaţi părul dumneavoastră în mod corespunzător: În iernile reci, din cauza vântului temperatura exterioară este rece, dar, în interior temperatura este, în general, caldă, deci datorită acestei schimbări de temperatură, este necesară uleierea părului dvs. pentru a evita ruperea lui. Utilizați ulei cald pentru a masa părul şi scalpul pentru a restabili nivelul de hidratare al acestuia. În cazul în care dupa şamponare pe păr mai simţiţi puţin ulei, lasaţi-l aşa, nu şamponaţi din nou, deoarece acest lucru va distruge efectul emolient al uleiului.
 
Evitați utilizarea de prea mult de şampon: Este un fapt că, din cauza vânturilor reci de iarnă, nu doar pielea, dar şi părul şi scalpul sunt mai uscate. Deci, evită şamponarea multă, cel puțin, nu mai mult de doua ori pe săptămână. De asemenea, nu folosiţi apă foarte fierbinte pentru spalarea părului in timpul iernii, deoarece lasă părul creț și rebel. 
 
Balsamul de păr este o necesitate: Pentru a lupta împotriva ierni, cea mai buna metoda este de a aplica un balsam bun de fiecare dată când spălați părul. Dar asigurați-vă să nu aplicaţi balsam pe scalp, ci numai pe firele de păr. Aceasta oferă o strălucire părului dvs. și le împiedică ruperea. Un alt punct important este de a alege un balsam specific tipul dvs. de păr.
 
Evitați utilizarea uscătorului de păr: În mod ideal, este întotdeauna bine a lăsa părul sa se usuce în mod natural. În cazul în care din cauza unor motive, utilizați un uscător de păr, nu uscaţi părul execesiv. Un alt sfat care vă ajută să vă menţineţi părul sănătos este prin setarea uscătorului pe treapta "cool".
 
Acopeririţi-vă coroana: Vă iubiţi părul? Atunci acoperiţi capul pentru a vă proteja părul de vânturile reci ale iernii. Prin purtarea unei eșarfe, pălării sau căciuli puteţi bloca umiditatea păruli dvs. pentru a îl salva de la rupere. Dar, ţineţi minte că eşarfa sau căciula nu ar trebui să fie foarte stranse, deoarece împiedică fluxul de sânge de la nivelul scalpului.
Deci, încercați aceste sfaturi uimitoare pentru un păr sănătos, care vă va lăsa cu un sentiment frumos, chiar ca mercurul scade.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

10 pași pentru o a avea o sarcină sănătoasă

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.