☺ HAPPY HOURS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5 secrete pentru unghii puternice

5 secrete pentru unghii puternice
     
Nimeni nu știe de ce avem unghii, dar indiferent de motiv, ele fac mai ușor să faci multe lucruri, cum ar fi ridicarea obiectelor mici. Ele oferă, de asemenea, un semn extern de sănătate: unghii fragile, slabe semnalează adesea o deficiență nutrițională. Urmați aceste sfaturi pentru a avea unghii puternice și sănătoase:
1. Hidratarea unghiilor
Frecați o cantitate mică de vaselină pe cuticule și pe pielea din jurul unghiilor în fiecare seară înainte de a merge la culcare sau ori de câte ori simțiți unghiile uscate. Nu sunteți un fan al vaselinei? Înlocuiți vaselină cu ulei de ricin. Este gros și conține vitamina E, care este foarte bună pentru cuticule. Sau puteți folosi uleiul de măsline - care, de asemenea, este bun pentru hidratarea unghiilor.
2. Uscarea mâinilor
După spălare, uscați-vă mâinile cu cel puțin două minute înainte de a prepara mâncarea. De asemenea e bine să uscați degetele de la picioare după înot sau dupa dus. Lăsându-le umede creșteți riscul de infecții fungice.
3. Vopsirea unghiilor
Vopsirea unghiilor, chiar și cu un singur strat de lac transparent sau intăritor, le protejează. Dacă preferați lacurile colorate, utilizați un strat de bază, două straturi subțiri de culoare și un strat de lac transparent sau de protejare a culorii. Culoarea trebuie să dureze cel puțin șapte zile, dar ar trebui să fie îndepărtată după 10 zile.
4. Aerisirea pantofiilor
Aerisiți întotdeauna ghetele de lucru și pantofii sport. Mai bine, ține două perechi din fiecare și schimbă-le între ele, astfel încât să nu vă puneți picioarele în pantofii umezi sau transpirați, lucru ce poate duce la infecții fungice.
5. Evitarea produselor chimice concentrate
Ar trebui să încercați să evitați lacurile de unghii și produsele care conțin substanțe chimice, cum ar fi formaldehida sau acetona. Ele pot usca foarte tare unghiile. În schimb, încercați să îndepărtați lacul de unghii cu un dizolvant pe bază de acetat.
 
 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Agoraphobia

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.