⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

10 reguli de bază pentru păr, piele, unghii frumoase

10 reguli de bază pentru păr, piele, unghii frumoase
     

1. Să nu fumăm! Dacă fumăm pielea îmbătrânește mai repede, unghiile devin galbene, deoarece vasele capilare devin inguste si nu isi pot face treaba de a transporta oxigenul.


2. Să nu consumăm regulat alcool! Alcoolul are efecte negative, cu timpul se va vedea consecințele. Pe piele, gât, piept vor apărea dilatări ale vaselor în forme de stea.


3. A se evita solarul și expunerea excesivă la soare! Solarul și soarele usucă foarte tare pielea din cauza aceata pielea devine ridată și apar pigmenți pe ea.


4. Să ne protejăm pielea de la vreme! Vara căldura, iarna frigul pune la încercarea pielea,în funcție de  tipul tenului, să folosim ziua creme hidratante, seara creme bogate în vitamine. Peste 30 de ani este indicat să folosim cremă pentru ridurile de sub ochi. Să nu uităm să hrănim straturile profunde ale pielii.


5. Să fim atente la felul cum ne curățăm pielea! Cei care au piele foarte uscată, să folosească gel de duș hidratant, să nu facă baie în apă fierbinte, deoarece apă fierbinte usucă și mai tare pielea iar după duș să folosească loțiune pentru corp.


6. Să consumăm lichide mult! Dacă consumăm multe lichide celulele pielii vor fi hidratate.


7. Să mâncăm variat.  Să fim atenți să nu avem lipsă de vitamine în organism pentru că, cu timpul se va vedea pe piele, ridurile vor aparea mai repede.


8. Să dormim mult pentru a ne menține corpul frumos și să avem un organism sănătos.


9. Sa ne exfoliem pielea de pe față și decolteu de 2 ori pe săptămână iar seara, înainte de culcare să ne curățăm machiajul.


10. Părul de asemenea are nevoie de regenerare exterioară. Să nu spălăm părul de multe ori, după spălare să folosim balsam, ulei pentru păr.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Curcuma, o plantă cu o mie de virtuți

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.