30 RON reducere la comenzile de peste 199 RON ❤
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

10 greșeli ale vopsirii părului

10 greșeli ale vopsirii părului
     

Rita Hazan este o faimoasă hair-stilistă care a lucrat cu zeci de celebrități printre care: Jessica Simpson, Jennifer Lopez, Brooke Shields și multe alte femei de succes.

După ani întregi de experiență, Rita ne oferă câteva sfaturi utile, evidențiind greșelile pe care femeile le fac atunci când doresc să-și vopsească părul. Un sfat de aur al Ritei bine de ținut minte este ca cel puțin o dată pe săptămână să folosim balsam sau orice tratament hrănitor pentru a avea un păr strălucitor, proaspăt, sănătos, dar și pentru a ne păstra culoarea vie.

Iată greșelile ce trebuiesc evitate la colorarea părului:

  1. Nu trebuie să încercați suvițe foarte colorate care să iasă în evidență; suvițele are trebui să fie un accent al culorii părului și nu o culoare în sine.
  2. Culorile ca bej închis sau nuanțe foarte închise nu sunt în concordanță cu tonurile pielii, așa că încercați să folosesți nuanțe în tonuri calde care îți conferă o alură tinerească și dă strălucire pielii.
  3. O singură culoare prea solidă dă un aspect dens.
  4. O culoare aprinsă conferă un aspect spălăcit, una prea închisă dă un aspect sumbru, infricoșător, prea roșu duce a clovn, așa că încercați să stați deoparte de aceste culori extreme.
  5. Nu uitați de balsam fiindcă balsamul îți păstrează părul sănătos și strălucitor.
  6. Nu păstra aceeași culoare la păr ani întregi, în fiecare sezon trebuie să schimbați câte puțin tonul culorii altfel riscați să vă blocați în rutină.
  7. Adaptarea la schimbările modei este greu de făcut, încercați să adăugați câte puțin din trend, în funcție de ce vi se potrivește.
  8. Rădăcinile nevopsite nu sunt deloc sexy.
  9. Părul în două culori: încercați să nu aveți o culoarea pe jumătate din păr și alta pe cealaltă jumătate. Dacă vreți să renunțați la vopsirea părului și să-l creșteți natural, este bine să-l închideți la culoare întâi.
  10. Nu fiți prea creativă în ceea ce privește culoarea, la păr mai puțină culoare înseamnă mai mult.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.