☀ HOT DEALS ☀
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Uleiuri cosmetice.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Tai Chi, remediul erei digitale?

Tai Chi, remediul erei digitale?
     

 Tai chi este o veche arta, prin care folosim miscari usoare.

Scopul acesteia este de a reduce stresul si de a imbunatati stilul de viata si starea de bine. 

Aceasta arta martiala chinezeasca se bazeaza pe exercitii ce presupun miscari blande si echilibrate.

Exista diferite stiluri de Tai Chi, precum:

  • Yang,
  • Wu hao,
  • Sun.

Tai chi exista de sute de secole, insa a fost readus in discutie recent pentru imbunatatirea sanatii holistice, adica a intreg corpului, inclusiv a mintii. S-a demonstrat ca acest tip de activitate ajuta la recuperarea persoanelor care sufera de afectiuni fizice de termen lung.

Tai chi face parte din traditia chinezeasca traditionala, fiind o forma delicata al exercitiilor fizice si dedicata oricei varste. Exercitiile includ intinderi si miscari incete, controlate pe langa tehnici de respiratie.

Exista diferite variatii, unele concentrandu-se doar pe sanatate, altele includ aspectul artelor martiale, precum practica originala.

Instructorul calificat de tai chi, Luke Hughes, a descris principiile acestei discipline: controlarea respiratiei si a miscarilor, pentru ca in final, mintea si corpul sa devina una si aceeasi. 

Orice incepator se poate gandi la tai chi ca si o buna modalitate de a transforma energia interna in miscari xterne, avand mintea si corpul unite. Tai chi este o arta care nu promoveaza competitia, astfel multi o aseamana cu yoga.

Aceasta alegere de fitness este potrivita oricei varste, inclusiv celor mai in varsta, deoarece nu se pune accentul pe intarirea muschilor si efortul depus este minim, fara sa puna in pericol oasele. Este o forma de fitness sigura celor cu probleme de sanatate.

Cei care au practicat tai chi, au constatat imbunatatiri in cresterea energiei si imbunatatiri ale sanatatii fizice si emotionale!

S-a dovedit ca tai chi ajuta la reducerea stresului, anxietatii dar si la imbunatatirea starii generale de bine, probleme de care sufera majoritatea persoanelor care traiesc in lumea digitala de astazi.

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter