✨ TENTATIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Sanatate sexuala.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum să îți construiești o masă musculară de invidiat?

Cum să îți construiești o masă musculară de invidiat?
     

 

Un corp atletic, cu o masă musculară dezvoltată armonios și proeminentă este visul oricărui bărbat sau femeie care dorește să obțină rezultate demne de invidie și de durată.

În articolul de astăzi îți vom prezenta cele mai de top remedii naturale prin care poți să îți dezvolți musculatura în mod sănătos și rapid.

1. Spirulina

Spirulina este un super aliment ce hrănește organismul cu o cantitate considerabilă de substanțe nutritive. Aceasta conține aminoacizi, dar și vitamine și minerale. Spirulina este o algă cu beneficii mari asupra sănătății și o proteină vegetală ce ajută la creșterea musculară.

Aceasta se consumă sub formă de pulbere sau pastile. O găsești în ambele variante pe Vitamix.

Spirulina detoxifică organismul și înlătură stările de epuizare din urma efortului fizic îndelungat, oferindu-ți energie pe termen lung. Aceasta este opțiunea ideală pentru cei care urmează o dietă vegană sau au intoleranță la lactoză, deoarece spirulina este o proteină vegetală.

2. Proteinele din zer

Zerul este o sursă excelentă de proteine, dar conține și toți aminoacizii esențiali organismului. Proteinele de zer sunt foarte populare în rândul atleților, culturiștilor, dar și a persoanelor care doresc să își construiască o masă musculară puternică și proeminentă.

Acestea întăresc masa musculară, previn atrofia acesteia o dată cu înaintarea în vârstă, de asemenea țin sub control tensiunea arterială și reduc riscul apariției diabetului. Proteinele din zer se pot consuma sub formă de pudră în shakeuri și chiar pot fi incluse în prăjituri preparate în casă, dar se găsesc și sub formă de batoane proteice.

3. L-Glutamină

Glutamina este un aminoacid ce oferă multe beneficii asupra musculaturii, ajută la creșterea acesteia și la ridicarea nivelului de leucină din fibrele musculare. Aceasta previne rupturile musculare și îmbunătățește sistemul imunitar. Glutamina este de ajutor și în scurtarea perioadei de febră musculară, reducând durerile și ajutând la o recuperare rapidă. L-Glutamina se consumă de obicei sub formă de supliment alimentar.

4. Creatina

Creatina are în compoziția sa cei aminoacizi esențiali: arginina, glicina și methionina. Studiile au demonstrat că persoanele care consumă frecvent acest compus cresc mai ușor în greutate, iar masa musculară devine mai puternică. Creatinina oferă energie musculară ce permite ca mușchii să devină mai mari și mai puternici într-un timp mai scurt. Aceasta crește nivelul de insulină din masa musculară, ajutând astfel la o creștere rapidă. Creatina se consumă sub formă de pastile ca supliment nutritiv.

5. Arginina

Arginina este un aminoacid esențial, în alete cuvinte poate fi sintetizat în organism doar dacă este consumat în cantități mai mari, de aceea se recomandă utilizarea de suplimente. Sursele naturale de arginină sunt carnea de pui, pește, lactatele, dar și alte alimente proteice.

Acest aminoacid ajută ca organismul să amplifice dezvoltarea mușchilor, să crească volumul vaselor de sânge pentru o circulație mai bună și protejează sistemul imunitar. Pe lângă toate acestea, arginina convertește zahărul în glucoză și oferă un boost de energie. În Vitamix webshop, găsești acest supliment natural sub formă efervescentă.

Ajută ca organismul tău să dezvolte mușchi puternici în mod natural cu ajutorul suplimentelor naturiste de la Vitamix. Găsești numeroase produse ce stimulează creșterea masei musculare și te mențin în formă pe webshop-ul nostru.

 

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter