☺ HAPPY HOURS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum ne mentinem greutatea dupa o dieta

Cum ne mentinem greutatea dupa o dieta
     
După ce ați obținut greutatea dorită, o atitudine pozitivă este foarte importantă în eforturile de a o menține cu succes. Pentru a vă menține greutatea dorită trebuie să faceți un angajament de a adopta treptat un mod de viață sănătos. Este foarte importantă să nu reveniți la obiceiurile alimentare nesănătoase  pe care le aveați înainte de dietă.
Controlul greutății nu este o sarcină imposibilă. Un bun echilibru între alimentație și exerciții vă va ajută să mentineți noua siluetă.
 

Pentru a vă menține greutatea tineți minte următoarele sfaturi:
  • Nu săriți peste mese. Săritul peste mese vă poate încetini metabolismul, și de asemenea poate provoca o supraalimentare mai tarziu, în cursul aceleiași zile.
  • Cântăriți-vă o dată pe săptămână. Monitorizarea greutății vă va ajuta să opriți creșterea în greutate prin conștientizare. Nu se simte întotdeauna o diferentă în modul în care vă vin hainele. Pentru a vă asigura că mâncați sănătos, este indicat să țineți un jurnal cu ce alimente consumați. Scrieți tot ce mâncați și beți. Fiți sincere și precise, altfel jurnalul nu vă este deloc util. Jurnalul alimentar vă va ajuta să vă dați seama atunci când produsele alimentare cu aport caloric ridicat sunt incluse mai des decât ar trebui. Înregistrarea exercițiilor și a duratei acestora vă va ajuta, de asemenea, în urmărirea tendințelor. S-ar putea să creșteți în greutate menținând aceeași dietă, dar exersând mai puțin sau deloc. 
  • Mâncați o varietate de alimente pentru a obține toate substanțele nutritive de care aveți nevoie.
  • Includeți în dietă cereale integrale, fructe, legume și surse de proteine 
  • Asigurați-vă un plan de activitate în fiecare zi. Activitatea fizică este una dintre cele mai importante aspecte de menținere a greutății, astfel este foarte indicat să faceți mișcare zilnic. Fie că este doar o plimbare (minim 30 de minute în pas moderat sau alert), exerciții cardio sau de forță, este foarte important să aveți o viață activă pentru a vă menține sănătatea și greutatea. 
Cel mai probabil este mai ieftin să mâncăm ceva de la fast food decât să ne pregătim acasă o salată, dar oare putem pune preț pe sănătate?
Există multe site-uri specializate unde puteți ține un jurnal alimentar online, care calculeaza automat câte calorii, grăsimi, glucide și proteine consumați în fiecare zi, dacă un jurnal scris de mână vi se pare prea tradițional. Și nu uitați între o prăjitură și un fruct, alegeți întotdeauna fructul! Poate este mai puțin dulce, dar cu siguranță burtică vă va mulțumi mai târziu. 

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.