DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Sanatate sexuala.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce trebuie sa stim despre African Mango?

Ce trebuie sa stim despre African Mango?
     
Irvingia Gabonensis este o specie de arbori africani, uneori, cunoscut sub denumirile comune mango salbatic, mango african, arbust de mango, Dika sau ogbono. Acestia produc fructele de mango care sunt comestibile si sunt deosebit de apreciate pentru valorile de grasimi si pentru bogatia lor in în proteine​​.
 
African Mango este originara din zonele de padure umede de la extremitatea nordică a Angolei, inclusiv Congo, Republica Democrata Congo, Nigeria, Coasta de Fildes si de sud-vest Uganda. 
 
Acest arbore creste in mod natural in junglă cu baldachin, galerii paduri si paduri semi-foioase.  Acesta creste la altitudini 200-500 m, cu precipitatii anuale de 1200-1500 mm.  Temperatura acceptata variaza de la 20 ° la 38 ° C de la zone putin umbrite la zone deschise luminoase, clare. Este nevoie de soluri profunde, cu mai mult de 150 de centimetri cu o fertilitate moderata si drenaj bun.
 
Oamenii pot consuma aceste fructe proaspete, sau pot fi procesate in jeleu, gem, suc si, uneori, chiar vin. Pulpa a fost de asemenea folosita pentru a pregati colorant negru pentru panza coloratie . 
Semintele , de asemenea, numite nuci Dika , sunt consumate crude sau prajite. Aproape toate acestea pot fi pisate in - unt sau un bloc de ciocolata . Semințele pot fi presate pentru a produce un ulei comestibil ( solid la temperatura ambianta ) sau margarina , care sunt utilizate pentru gatit . Uleiul poate fi , de asemenea, prelucrat în continuare de sapun , produse cosmetice sau produse farmaceutice . Diverse medicamente depind în mare parte de coaja și frunzele acestuia, fiind folosite ca un purgativ , pentru gastro-intestinale și condițiile de ficat , pentru hernii și pentru pierderea in greutate.
 
Un studiu publicat în 2005, a demonstrat că Irvingia Gabonensis a dus la o mai mare greutate-pierdere si rezultate îmbunătățite a testului de sânge la voluntari umani obezi. Studiile au arătat că extractul crește arderea grasimilor, prin accelerarea metabolismul in mod natural, și ajuta organismul sa arda grasimile stocate.  Potrivit studiului, s-au inregistrat reduceri semnificative de greutate, circumferinta taliei, circumferinta de sold, si a tensiunii arteriale sistolice la subiecții care au luat Irvingia.
 
Acest lucru indică faptul că greutatea a fost pierduta atât din țesutul adipos cat și din masa corporala și că aceste pierderi au fost proporționale cu compoziții originale ale corpului.
Un studiu suplimentar, mai mult clinic publicat în 2009, a raportat, atât pierderea in greutate si pierderea de procente de grasime. 
 
 

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Imunitatea in sezonul rece

Aboneaza-te la newsletter