☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce trebuie sa stim despre African Mango?

Ce trebuie sa stim despre African Mango?
     
Irvingia Gabonensis este o specie de arbori africani, uneori, cunoscut sub denumirile comune mango sălbatic, mango african, arbust de mango, Dika sau ogbono. Aceștia produc fructele de mango care sunt comestibile și sunt deosebit de apreciate pentru valorile de grăsimi și pentru bogăția lor în în proteine.
 
African Mango este originară din zonele de pădure umede de la extremitatea nordică a Angolei, inclusiv Congo, Republica Democrata Congo, Nigeria, Coasta de Fildes și de sud-vest Uganda. 
 
Acest arbore crește în mod natural în junglă cu baldachin, galerii de păduri și păduri semi-foioase.  Acesta crește la altitudini 200-500 m, cu precipitații anuale de 1200-1500 mm.  Temperatura acceptată variază de la 20 ° la 38 ° C de la zone puțin umbrite la zone deschise luminoase, clare. Este nevoie de soluri profunde, cu mai mult de 150 de centimetri cu o fertilitate moderată și drenaj bun.
 
Oamenii pot consuma aceste fructe proaspete, sau pot fi procesate în jeleu, gem, suc și, uneori, chiar vin. Pulpa a fost de asemenea folosită pentru a pregăți colorant negru. 
Semințele , de asemenea, numite nuci Dika , sunt consumate crude sau prăjite. Aproape toate acestea pot fi pisate în - unt sau un bloc de ciocolată. Semințele pot fi presate pentru a produce un ulei comestibil (solid la temperatura ambiantă) sau margarină, care sunt utilizate pentru gătit. Uleiul poate fi, de asemenea, prelucrat în continuare de săpun , produse cosmetice sau produse farmaceutice . Diverse medicamente depind în mare parte de coaja și frunzele acestuia, fiind folosite ca un purgativ, pentru gastro-intestinale și condițiile de ficat, pentru hernii și pentru pierderea in greutate.
 
Un studiu publicat în 2005, a demonstrat că Irvingia Gabonensis a dus la o mai mare pierdere în greutate  și rezultate îmbunătățite a testului de sânge la voluntari umani obezi. Studiile au arătat că extractul crește arderea grasimilor, prin accelerarea metabolismul în mod natural, și ajută organismul să ardă grăsimile stocate.  Potrivit studiului, s-au inregistrat reduceri semnificative de greutate, circumferința taliei, circumferința de sold, și a tensiunii arteriale sistolice la subiecții care au luat Irvingia.
 
Acest lucru indică faptul că greutatea a fost pierdută atât din țesutul adipos cât și din masa corporală și că aceste pierderi au fost proporționale cu compoziții originale ale corpului.
Un studiu suplimentar, mai mult clinic publicat în 2009, a raportat, atât pierderea în greutate si pierderea de procente de grăsime.

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Legenda He Shou Wu

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.