Luna Pro Natura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5 obiceiuri care îți creează îngrășare fără să observi

5 obiceiuri care îți creează îngrășare fără să observi
     

O persoană în medie câștigă între 0,5 și 1 kg în fiecare an. A mânca sănătos și a face mișcare în mod regulat poate ajuta la prevenirea acestei creșteri în greutate.

Iată câteva lucruri care te fac să crești în greutate:

  1. Dacă alegi la micul dejun să mănânci produse de patiserie – Cine nu a putut rezista unui criossant proaspăt macăr o dată în viață? Întrucât micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, este extrem de important să alegi un mic dejun sănătos în favoarea alimentelor de patiserie. Alegerea alimentelor greșite vor aduce cu ele kilogramele în plus. Produsele de patiserie, deși sunt delicioase, abundă în carbohidrați cu absorbție rapidă.
  2. Nu bei suficientă apă – Studiile estimează că până la 16-28% dintre adulți sunt deshidratați, persoanele în vârstă având un risc crescut. Dacă nu bei suficientă apă va aparăea sentimentul de sete. Interesant este că setea poate fi confundată cu un semn al foamei sau al poftei de mâncare de către organism.
  3. Sari peste mese – Întârzierea unei mese din când în când nu este dăunătoare, consumul constant în momente neregulate poate fi dăunător sănătății tale. Dacă nu mănânci toată ziua și atunci când ajungi acasă de la serviciu încerci să compensezi tot ceea ce nu ai avut timp să consumi, vei ajunge să iei în greutate.
  4. Consumi produse cu puține grăsimi – Tipurile de mâncare cu un conțint scăzut de grăsimi sunt periculoase, deoarece conțin adesea mai mult zahăr. Înainte de a cumpăra orice altiment, ar trebui să citești lista ingredientelor de pe etichetă, astfel încât să știi cât de mulți carbohidrați ascunși sunt.
  5. Dacă mănânci sau faci exerciții în fața televizorului – Uitatul la televizor te face să pierzi firul antrenamentului, să faci mai multe pauze decât este necesar și este posibil să nu poți face mișcările într-un mod corect.

Există multe lucruri mici care te pot face să iei în greutate. Cu toate acestea, poți face schimbări de stil de viață urmând doar câteva dintre aceste sfaturi deosebit de utile! Pentru a avea un stil de viață sănătos este necesar să consumi alimente sănătoase și să faci mișcare într-un mod regulat! Accesează webshop-ul VitaMix iar acolo vei găsi o gamă largă de produse naturale, sănătoase și benefice organismului tău!

 

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter