⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Usturoiul si alaptarea

Usturoiul si alaptarea
     

Alăptarea la sân este foarte importanța din punctul vederii a sănătății copilului și când alăptezi, ești responsabil pentru calitatea laptelui pe care i-l furnizezi. Laptele poate să fie afectat de anumite alimente, pe care le consumi în timpul zilei, și pot avea repercusiuni asupra bebelușului. Specialiștii spun că usturoiul este un aliment, ce ar fi bine să fie evitat în timpul alăptării. 

Deși usturoiul este un aliment natural și extrem de benefic, acesta poate avea și une efecte secundare. Pentru majoritatea însă acestea nu sunt deranjate. Cele mai frecvente efecte secundare sunt:

- arsurile gastrice

- indigestia

- iritația gurii

- balonare

- greața

- diaree.

Dacă bebelușul nu refuză laptele, din cauza mirosului și gustului de usturoi, consumul de usturoi nu pare să pună în pericol alăptarea bebelușilor, deși dacă ustoriul este consumat în cantități mari pot provoca refuzul bebelușului de a consuma lapte matern. Acest fenomen se întamplă și în cazul în care printre ingredientele mesei tale se găsesc alimente picante sau cu alt gust pregnant.

În India, mamele care alăptează sunt încurajate să mănânce usturoi, pe baza convingerii că acesta îi ajută pe sugari să se obișnuiască cu aromele alimentelor.

 

 

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.