⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Masajul bebelușilor

Masajul bebelușilor
     

Masajul ajută bebelușii să se simtă mai bine și să crească mai bine. Conexiunea piele la piele ajută părinții și bebelușii să se înteleagă, fără nici un cuvânt. Pediatrii au un termen descriptiv pentru contactul acesta: atingere terapeutică. Aceasta este una dintre metodele simple care calmează copilul și poate și pe mamă. Toți nou născuții care sunt masați regulat, arată o creștere sănătoasă. Este un bun exercițiu și promovează activitatea motorică și emoțională într-un copil, pe lângă un corp sănătos și dezvoltarea musculară.

De ce să faci masaj noul născutului?

Pentru a ajuta să respire mai ritmic. Sugarii adesea respiră neregulat, dar fiindcă pielea este cel mai mare organ al corpului uman si este bogată în terminații nervoase, masajul poate ajuta.

Pentru a stimula promovarea creșterii  hormonilor. Pediatrii spun că bebelușii care sunt masați prosperă mult. Prosperarea înseamnă că bebelușul ajunge în creștere la un potențial maxim nu doar fizic, dar și intelectual și emoțional.

Pentru a construi creierul copilului. Studiile arată că nou nascuții care primesc masaj au o dezvoltare neurologică mai îmbunătățită. Deoarece creierul crește mai rapid în primul an de viață.

Pentru a stimula imunitatea. Un studiu a arătat că acei copii care au fost masați pe spate de către mame, în primele zece săptămâni, au avut mai puține răceli și apariții de diaree. Masajul îmbunătățește secreția de hormoni digestivi și ajută sistemul digestiv al copilului să lucreze mai eficient.

Pentru a elimina stresul. Masajul pentru sugari poate reduce semnificativ stresul, prin reducerea nivelului de cortizol, hormonul de stres. Alege un loc comfortabil și elimina distragere sau orice fel de zgomot. Masajul bebelușilor este o practică veche de îngrijire a copiilor, care este încă practicată peste tot în lume.

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Alimente împotriva STRESULUI!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.