Zilele springmarkt
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Incep scoala si gradinita - pregatiti de noi provocari ale imunitatii?

Incep scoala si gradinita - pregatiti de noi provocari ale imunitatii?
     

Începerea unui nou an școlar înseamnă pentru orice părinte un val de emoții. Vorbim despre intrarea în colectivitate din nou, când imunitatea întampină din nou provocări. Chiar dacă copilul este sănătos, faptul că intră în contact cu zeci de alți copii înseamnă tot atât de multe sanșe de a contacta un virus. De la răceli banale, viroze de sezon și până la afecțiuni mai complexe, răceli repetate ce aduc efecte în lanț - nu este decât un pas.

Cum ii protejăm pe copii? Cu un scut natural

Aplicăm regula de aur și anume prevenția înainte de toate, înainte de a trata. Ținem cont de asemenea de faptul că nu este indicată administrarea de suplimente la întamplare. Dedicăm o secțiune specială din cadrul magazinului nostru online suplimentelor pentru copii. Să vedem ce recomandări sunt in ceea ce privește administrarea lor.

Curață căile nazale - în mod special pentru cei care au afectiuni ORL recurente, pentru cei care trebuie să țină sub control evoluția polipilor, decongestia nazală este un interes constant. Un spray nazal pe bază de apă termală poate fi util și în cazul celor care intentionează să prevină contactarea diverșilor viruși. Curață căile nazale foarte bine și nu are deloc contraindicații. Vezi aici.

Vitaminizantul minune, cătina - cătina este bine cunoscută pentru proprietățile sale multiple și aportul de vitamine și minerale pe care le aduce organismului. Uleiul de cătina în mod special este indicat pentru cei în perioade de refacere, de convalescență, susține buna funcționare a organismului și fortifică mai ales imunitatea.

Recomandarea este de a administra constant un produs pe baza de ulei de catina, timp de 4 pana la 6 saptamani pentru a vedea efectele benefice ale acestuia. Este totusi indicat copiilor de peste 3 ani. Vezi aici.

Ulei din ficat de cod - despre uleiul de peste in general este cunoscut faptul ca se alatura produselor ce sunt aliati ai imunitatii. In mod special, vorbind despre uleiul de ficat de cod vorbim despre aport de vitamina D si A, de Omega 3 de asemenea. Poate fi administrat copiilor de orice varsta. Vezi aici produsul.

Inceputul de gradinita si scoala inseamna si prima etapa de stimulare a imunitatii pe care incercam sa o obtinem. In fapt organismul se va imuniza natural. Doar ca, trebuie sa tinem sub control aceasta bariera a organismului, acest scut, slabit de episoade repetate de raceli.

Va asteptam in cadrul paginii noastre https://www.vitamix.ro/ cu produse pentru toata familia, de la mic la mare!

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.