Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Incep scoala si gradinita - pregatiti de noi provocari ale imunitatii?

Incep scoala si gradinita - pregatiti de noi provocari ale imunitatii?
     

Inceperea unui nou an scolar inseamna pentru orice parinte un val de emotii. Vorbim despre intrarea in colectivitate din nou, cand imunitatea intampina din nou provocari. Chiar si cand copilul aparent este sanatos, faptul ca intra in contact cu zeci de alti copii inseamna tot atat de multe sanse de a contacta un virus. De la raceli banale, viroze de sezon si pana la afectiuni mai complexe, raceli repetate ce aduc efecte in lant - nu este decat un pas.

Cum ii protejam pe copii? Cu un scut natural

Aplicam regula de aur si anume preventia inainte de toate, inainte de a trata. Tinem cont de asemenea de faptul ca nu este indicata administrarea de suplimente la intamplare. Dedicam o sectiune speciala din cadrul magazinului nostru online suplimentelor pentru copii. Sa vedem ce recomandari sunt in ceea ce priveste administrarea lor.

Curata caile nazale - in mod special pentru cei care au afectiuni ORL recurente, pentru cei care trebuie sa tina sub control evolutia polipilor, decongestia nazala este un interes constant. Un spray nazal pe baza de apa termala poate fi util si in cazul celor care intentioneaza sa previna contactarea diversilor virusi. Curata caile nazale foarte bine si nu are deloc contraindicatii. Vezi aici.

Vitaminizantul minune, catina - catina este bine cunoscuta pentru proprietatile sale multiple si aportul de vitamine si minerale pe care le aduce organismului. Uleiul de catina in mod special este indicat pentru cei in perioade de refacere, de convalescenta, sustine buna functionare a organismului si fortifica mai ales imunitatea.

Recomandarea este de a administra constant un produs pe baza de ulei de catina, timp de 4 pana la 6 saptamani pentru a vedea efectele benefice ale acestuia. Este totusi indicat copiilor de peste 3 ani. Vezi aici.

Ulei din ficat de cod - despre uleiul de peste in general este cunoscut faptul ca se alatura produselor ce sunt aliati ai imunitatii. In mod special, vorbind despre uleiul de ficat de cod vorbim despre aport de vitamina D si A, de Omega 3 de asemenea. Poate fi administrat copiilor de orice varsta. Vezi aici produsul.

Inceputul de gradinita si scoala inseamna si prima etapa de stimulare a imunitatii pe care incercam sa o obtinem. In fapt organismul se va imuniza natural. Doar ca, trebuie sa tinem sub control aceasta bariera a organismului, acest scut, slabit de episoade repetate de raceli.

Va asteptam in cadrul paginii noastre https://www.vitamix.ro/ cu produse pentru toata familia, de la mic la mare!

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.