☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum sa scoatem la plimbare bebelusii in perioada rece

Cum sa scoatem la plimbare bebelusii in perioada rece
     

Multe mămici speriate de temperaturile în scădere au tendința de a supraproteja bebelușul. Hainele groase îi vor ține cald micuțului în zilele geroase, dar, dacă exagerezi cu ele, plimbarea bebelușului se transformă din ceva plăcut într-o formă de discomfort permanent. Îmbrăca-ți mai degrabă bebelușul în haine mai subțiri, dar călduroase. De exemplu, pune-i o bluză cu mâneci lungi, un pulover subțire și o căciuliță. Odată ce bebelușul este îmbrăcat cu mai multe straturi de haine subțiri și așezat atent în cărucior sau în scaunul de mașină, învelește-l într-o păturică pentru un surplus de căldură. Poți folosi pături tricotate, pentru că acestea au textura unui pulover și pot fi înfășurate în jurul micuțului, pentru a-l proteja de frig. Odată ce mașina s-a încălzit, vei vedea că o singura paturică e de ajuns pentru a-i asigura confort copilului. 

Când temperaturile scad, îți poți feri bebelușul de frig dacă investești într-o acoperitoare pentru scaunul auto. E important ca ea să fie bine prinsă de scaun și să permită o ventilație corectă. Este recomandat să alegi o acoperitoare cu margini elastice, pentru o instalare simplă și rapidă. Astfel, de vreme ce nicio parte a acoperitorii nu va ajunge sub harnasament, nu va fi nicio problemă în cazul în care trebuie să oprești brusc vehiculul. Bebelușii au tendința de a-și scoate foarte des piciorușele de sub pături, astfel încât trebuie să fii mereu atenă să-l învelești la loc. Nu ieși din casă pe vreme rece fără să-i pui micuțului o pereche de ghetuțe.

Când copilul tău e pregătit pentru un cărucior, cumpără-i și un săculeț special de iarnă, care să-l țină la caldură când îl scoți la plimbare. Acest gen de săculeț are un fermoar care îți permite să-l închizi până la nivelul la care dorești, fiind făcut de obicei dintr-un material călduros și impermeabil. Pe timp de toamnă, vremea se strică repede, așa că te poți trezi că plouă abundent când tu ești deja pe stradă, chiar dacă ziua a fost însorită până atunci. Pentru ca micuțul tău să fie protejat complet, este recomandat un carucior cu prelată, care îl va feri de precipitații și îl va menține uscat și la adapost.

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Zece metode de a renunța la fumat

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.