☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce sunt vitaminele prenatale și când ar trebui să începi să le iei?

Ce sunt vitaminele prenatale și când ar trebui să începi să le iei?
     

Există o mulțime de limite cu privire la tipurile de medicamente și suplimente pe care le poți lua în timpul sarcinii, dar vitaminele prenatale nu sunt doar permise, ci sunt esențiale pentru dezvoltarea fetală. Aceste vitamine prenatale te vor ajuta să menții sănătatea ta și a bebelușului tău.

Când ar trebui să iei vitaminele prenatale?

Dacă nu iei deja vitamine prenatale, ar trebui să începi de îndată ce obții un semn pozitiv de sarcină. De ce?

Fătul tău este de fapt o scurgere majoră a resurselor naturale ale corpului tău. Bebelușul primește de la tine toate substanțele nutritive de care are nevoie, astfel încât apariția carențelor vitaminice sau a anumitor minerale în timpul sarcinii. 

Care sunt cele mai importante substanțe nutritive, în special în prima lună de sarcină?

1. Acid folic – Această vitamină B este responsabilă pentru crearea tubului neural al bebelușului sau a structurii care formează în cele din urmă creierul și coloana vertebrală. Fără un tub neural complet dezvoltat, un bebeluș s-ar putea naște cu spina bifida.

2. Fier – Fierul alimentează fătul cu sânge și oxigen, ajută la construirea placentei și îți oferă volumul suplimentar de sânge de care ai nevoie pe tot parcursul sarcinii. Deoarece femeile însărcinate sunt predispuse la anemie, suplimentarea cu fier te asigură că vei avea cantitatea potrivită de celule roșii din sânge. Anemia din timpul sarcinii este asociată cu rate mai mari de naștere prematură.

3. Calciu – Bebelușul petrece mult timp în uter, construindu-și oasele și dinții. Pentru a realiza acest lucru, are nevoie de mult calciu, ceea ce înseamnă că și tu ai nevoie de mult calciu.

4. Vitamina D - Vitamina D ajută corpul să absoarbă calciul. De asemenea, ajută nervii, mușchii și sistemul imunitar al corpului să funcționeze.

Dacă te gândești serios să rămâi însărcinată în următoarele câteva luni, începerea unei cure cu vitamine prenatale ar trebui să fie pe lista ta.

Dacă ești deja însărcinată, poți să începi să iei vitaminele prenatale cât mai curând posibil. Acestea îți vor ajuta copilul să crească puternic și sănătos și te va ajuta pe tine să rămâi puternică și sănătoasă. Important este să consulți medicul de familie sau un medic specialist înainte de a începe cura cu vitaminele prenatele

Webshop-ul VitaMix îți pune la dispoziție o gamă largă de produse care cu siguranță îți vor fi de ajutor atât ție cât și copilașului tău!

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.