⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Bomboane.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce să ducem în spital la naștere?

Ce să ducem în spital la naștere?
     

Zilele petrecute în spital la naștere pot fi mai plăcute dacă dacă bagajul ste bine organizat. Deja din a 30-a săptămână putem pregăti totul într-o geantă sport și oricând este nevoie o să fie totul la îndemână.

Bagajul mămicii

Actele personale: carte de identitate, certificat de căsătorie, actele din timpul sarcinii, agenda, pix, cărți sau ziare pentru citit, telefon și încărcător, aparat de fotografiat sau camera video și bani.

Haine: halat, papuci de casa, 2 perechi de șosete, sutien pentru alăptare, chiloți de unică folosință, camași de noapte.

Să ne alegem acele bucăți în care ne simțim cu adevarat bine. Chiloții cu talie înaltă sunt perfecte pentru mămici după cezariană, deoarece nu deranjează operația și se așează bine pe burtă. Este bine să ne uităm după chiloți sterili de unică folosință.
Este important ca, cămașa de noapte să aibă nasturi cel puțin până în zona buricului, sau să fie cu bretele care se pot lăsa jos ușor și mai ales să fie din bumbac. În acest fel va fi mai ușor alăptatul fără să fie nevoie sa te dezbraci total. La alegerea sutienului pentru alăptare trebuie luat în considerare că sânii mamicii vor fii mai mari la sfârșitul lactației decât la sfârșitul sarcinii.

Curațenie și confort: de asemenea trebuie să avem grijă ca bagajul să conțină pastă de dinți, periuță de dinți, gel de duș, săpun lichid, perie, agrafe de păr, șervețele umede, hârtie igienică, șampon, cremă de corp, prosop, absorbante mari pentru primele zile, apoi cele normale, deoarece toate acestea asigură mămicii să fie curată și să se simtă cât mai confortabil.

Pentru alimentație: pahar, tacâmuri, șervețele, apă minerală, suc natural, biscuiți.

Primul bagaj al bebelușului

Este bine să ne interesăm ce se asigura la maternitate bebelușului și ce trebuie dus de acasă. De obicei este nevoie de scutece, șervețele umede, cremă hidratantă de corp, pahar pentru bebeluși, jurnalul bebelușului.

Nu trebuie să ducem cu noi, dar este bine ca acasă să fie pregătite hăinuțele bebelușului dar și a mămicii cu care urmează să iasă din spital. Îmbrăcămintea bebelușului este influențată în mare parte de vremea de afară.

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.