DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Sanatate sexuala.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cât de important este sportului în viața copiilor?

Cât de important este sportului în viața copiilor?
     
Cât de multe sunt de fapt implicate în sport?
Participarea copiilor la sport este un factor major în dezvoltarea armonioasa a majoritatatii copiilor.
Ce pot obține copii de la participarea la sport?
Câștigurile sunt numeroase. Cercetările au arătat că sportul contribuie la bunăstarea psihologică prin reducerea anxietatii si depresiei și creșterea stimei de sine. În sport copiii pot găsi un mediu social care poate promova un spirit de interacțiune socială, cooperare și prietenie. Sportul este de mare ajutor deoarece le dezvolta gândirea critica, auto-disciplina, încrederea, respectul pentru alții, de abilitatea de a conducere, toate acestea stau la baza dezvoltării caracterului. De asemenea s-a dovedit ca sportul a dus la imbunatatirea rezultatelor academice și profesionale, abandon școlar mai mic și descurajarea delincvenței.
În ceea ce privește aspectele fizice și cele cu privire la sănătatea dezvoltării copiilor și tinerilor, există o cantitate copleșitoare de dovezi care se concentrează pe efectele (cea mai mare parte pozitive) sportului si exercitiilor fizice asupra sănătății fizice, creșterea și dezvoltarea organismului.
În timp ce beneficiile fizice pe care le are participarea la sport sunt bine cunoscute și susținute de volume mari de dovezi empirice, sportul și activitatea fizică pot avea, de asemenea, efecte pozitive privind educația.
Sportul este o activitate atractivă pentru tineri, și este adesea folosita ca o carte de remiză pentru a recruta copii și tineri la programe de sănătate și educație. Proiectele din domeniul sportului și a dezvoltarii, care se concentrează asupra rezultatelor educaționale, folosesc sportul ca un mijloc de a transmite mesaje educationale carte participanți și spectatori, în unele cazuri.
 
 

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter