Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cât de important este sportului în viața copiilor?

Cât de important este sportului în viața copiilor?
     
Cât de multe sunt de fapt implicate în sport?
Participarea copiilor la sport este un factor major în dezvoltarea armonioasă a majoritatății copiilor.
Ce pot obține copii de la participarea la sport?
Câștigurile sunt numeroase. Cercetările au arătat că sportul contribuie la bunăstarea psihologică prin reducerea anxietății și depresiei și creșterea stimei de sine. În sport copiii pot găsi un mediu social care poate promova un spirit de interacțiune socială, cooperare și prietenie. Sportul este de mare ajutor deoarece le dezvolta gândirea critică, auto-disciplină, încrederea, respectul pentru alții, abilitatea de a conduce, toate acestea stau la baza dezvoltării caracterului. De asemenea s-a dovedit că sportul a dus la îmbunătățirea rezultatelor academice și profesionale, abandon școlar mai mic și descurajarea delincvenței.
În ceea ce privește aspectele fizice și cele cu privire la sănătatea dezvoltării copiilor și tinerilor, există o cantitate copleșitoare de dovezi care se concentrează pe efectele (cea mai mare parte pozitive) sportului și exercițiilor fizice asupra sănătății fizice, creșterea și dezvoltarea organismului.
În timp ce beneficiile fizice pe care le are participarea la sport sunt bine cunoscute și susținute de volume mari de dovezi empirice, sportul și activitatea fizică pot avea, de asemenea, efecte pozitive privind educația.
Sportul este o activitate atractivă pentru tineri, și este adesea folosit ca o carte de remiză pentru a recruta copii și tineri la programe de sănătate și educație. Proiectele din domeniul sportului și a dezvoltării, care se concentrează asupra rezultatelor educaționale, folosesc sportul ca un mijloc de a transmite mesaje educaționale către participanți și spectatori, în unele cazuri.
 

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.