Luna Dennree
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile resveratrolului din struguri

Beneficiile resveratrolului din struguri
     
 Iată câteva dintre beneficiile uimitoare de vindecare ale resveratrolului:
• Ajuta la pierderea în greutate
In urma unei cercetari condusa de MaryAnne DellaFera, s-a descoperit ca resveratrolul (în special atunci când este combinat cu izoflavoni din soia), funcționează in organism în două moduri care ajuta în mod semnificativ la eforturile de pierdere în greutate: se reduce dramatic capacitatea celulelor de a stoca grasimea cu circa 130%, și  face ca celulele adipoase să se dezintegreze, la o rată de 246% mai mare decât in mod normal.
• Protejeaza inima 
Resveratrolul si-a demonstrat capacitatea de a îmbunătăți dilatarea vaselor de sange, care ar putea permite sângelui să circule mai ușor prin vasele de sange.
• Îmbunătateste puterea creierului
Intr-un studiu britanic, elevilor care au luat resveratrol le-a crescut fluxul de sange la creier cu 200% .
• Proteja pielea de cancer
In numeroase studii, resveratrolul a avut un efect pozitiv asupra cancerului. Cercetarile, de asemenea, arată că resveratrolul protejeaza pielea de razele UVB daunatoare ale soarelui, protejandu-l astfel impotriva cancerului de piele.
• Reduce inflamatia
Resveratrolul funcționează ca un anti-inflamator, fiind astfel unul din motivele pentru care pot fi eficiente pentru boli cardiace.
 
 

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.