00 ore 00 min 00 sec

Ulei de Cocos

Uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in toate domeniile, precum in cel culinar, cosmetic sau medical. Este obtinuta direct din „Kopra” (cuvantul malaezian) care este nuca de cocos uscata ce se obtina in urma uscarii in fum. Uleiul se obtine in urma presarii hidraulice. 

Uleiul de cocos este bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitaminele A, E si K, fitosteroli, acizi grasi Omega-6, grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturate. Cateva beneficii: ajuta la o mai buna absobtie a calciului, ajuta in slabire prin controlarea apetitului, are proprietati antifungice si antimicrobiene, ajuta la echilibrarea hormonala, intareste imunitatea, sursa bogata de antioxidant, ajuta digestia, hidrateaza pielea in profunzime, se poate folosi pentru vergeturi, protejeaza de razele UV, are efecte antiinflamatoare, calmeaza pielea iritata, este un excelent demachiant, etc.


OrdOrdoneaza dupa Nume     Pret     Popularitate    
Afisare:   Grila   Lista


Pagina 1 din 2