Ulei esential de Bois de Rose (Lemn de Trandafir) 10ml

Prezentare: 10 ml
Promotie valabila doar pe Internet inca 10 ore!

Ulei esential din Lemn de Trandafir - pur si natural

8,84 Lei
10,40 Lei

Stoc 12 buc.
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

5.0
Adauga comentariu


Alege combinatia optima


Economisesti 2,56 lei
14,74 lei 17,30 lei

Descriere generala

Uleiul esential de lemn de trandafir este obtinut din lemnul unui arbore exotic, Aniba Rosaedora, un lemn de un rosu viu si foarte parfumat ce creste in padurile amazoniene, prin distilarea scoartei in vapori de apa.

De-a lungul timpului a fost exploatat pentru lemnul sau pretios, folosit la realizarea sculpturilor pretioase, dar si pentru obtinerea pretiosului uleiul esential din lemn de trandafir, foarte parfumat si folosit in cosmetica, aromaterapie si parfumerie.

Uleiul esential din lemn de trandafir este foarte bine tolerat de piele si are proprietati de regenerare si intinerire celulara remarcabile, calmante si emoliente.

Proprietatile uleiului de Bois de Rose:

  • regenereaza si intinereste tenul
  • antibacterian, antifungic
  • reda fermitatea pielii
  • calmant si emolient
  • purifiant pentru pielea cu probleme
  • calmant si echilibrant al sistemului nervos si a starilor emotionale
  • afrosidiac

Aplicatii: este un produs potrivit pentru orice tip de ten

  • intinerirea, tonifierea pielii
  • tenuri obosite si devitalizate
  • tenuri acneice
  • ameliorarea vergeturilor si cicatricilor
  • depresie, agitatie, surmenaj intelectual, stres
  • astenie sexuala
  • depresie si astenie - masati de doua ori pe zi cu 3 picaturi de ulei esential de lemn de trandafir aplicate de-a lungul coloanei vertebrale 

Administrare:

  • incorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, uleiuri de masaj pentru vergeturi
  • Incorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in produse specifice sau prepararea de unguente pentru rani, dermatoze
  • parfumarea cosmeticelor, adaugati cateva picaturi de ulei esential de lemn de trandafir in gama cosmetica
  • parfumarea si dezinfectarea aerului prin difuzarea uleiului esential de lemn de trandafir

Precautii: Poate provoca alergii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza in primul trimestru de sarcina. Utilizare interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie

Pastrare: loc uscat, ferit de caldura si lumina.



Parerile clientilor (1 comentariu)


Rating general: 5 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

raluca (timisoara)

acum 6 luni
Miroase superb și persistă câteva zile. Miros specific de trandafiri.
Raspunde


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • -14%
    Ulei Esential de Cedru de Himalaya 10ml
    Uleiul esential de cedru se numara printre primele uleiuri extrase in antichitate. Este un ulei aromat extras din specia de cedru ce creste in estul muntilor Himalaya. Are proprietati limfotonice, drenante si lipolitice, astfel fiind un ingredient important in tratamentele de eliminare a celulitei si de remodelare corporala. Proprietatile terapeutice ale uleiului de cedru sunt: antidepresiv, afr ...
    5,90 Lei
    6,90 Lei
  • -15%
    Ulei Esential de Portocale Rosii 10ml
    Uleiul de portocale rosii este recomandat pielii crapate, inflamate, cu pete. Utilizat in negi, piele ingrosata, muscaturi de insecte. Eficient in eczeme, pustule si fistule, recomandat tenului cu “aspect murdar”.  Grabeste cicatrizarea ranilor mici. Tonifica musculatura. Improspateaza, netezeste, inmoaie si albeste pielea. Ajuta la indepartarea matretii, intareste ungh ...
    7,82 Lei
    9,20 Lei
  • -15%
    Ulei Esential de Benzoin 10ml
    Favorizeaza meditatia si relaxarea, este incalzitor, degaja o aroma reconfortanta, reduce tensiunea nervoasa. Uleiul de Benzoin are un parfum bogat cu note caramelate si vanilate, este utilizat pe scara larga in parfumerie pentru a obtine parfumuri orientale, dulci, ambrate, atat feminine cat si barbatesti. Mirosul degajat nu este unul intens insa persista in timp. Uleiul de Benzoin (styrax tonk ...
    6,37 Lei
    7,50 Lei
  • -15%
    Ulei Esential de Neroli 10ml
    Uleiul esential de neroli are un efect antidepresiv, antiseptic, anti-infectios, antispastic, afrodisiac, bactericid, carminativ, cicatrizant, citofilactic, cordial, deodorant, digestiv, emolient, sedativ si tonic. Ajuta, de asemenea, si in cazurile de insomnie, avand un efect sedativ, este eficient in calmarea palpitatiilor, la tratarea durerilor de cap, a nevralgiilor si a vertijului. Mai poate ...
    11,48 Lei
    13,49 Lei