Ulei esential de Ceai Verde 10ml

Prezentare: 10 ml
Promotie valabila doar pe Internet inca 11 ore!

Uleiul esential de Ceai Verde este un produs de ajutor si pentru igiena intima dar si cea orala.

7,22 Lei
8,50 Lei

Stoc 2 buc. In stoc furnizor
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

Adauga comentariu


Alege combinatia optima

 

Ulei esential de Ceai Verde 10ml

8,50 lei
7,22 lei
 

Ulei Esential de Eucalipt 10ml

8,98 lei
7,64 lei

Economisesti 2,62 lei
14,86 lei 17,48 lei

Descriere generala

 Uleiul esential de Ceai Verde actioneaza eficient impotriva infectiilor bacteriene, virale si fungice, si este considerat a fi unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice. Arborele de ceai este un arbore nativ in Australia, extractul acestuia fiind solicitat din ce in ce mai mult in intreaga lume.

Proprietatile uleiului de rodie:

  • antibacterian si antifung
  • antiviral si antiparazitar cutanat
  • purifiant si antiseptic
  • stimulant si tonic
  • antiinfectios

Aplicatii: este un produs potrivit pentru orice tip de ten

  • purificarea si curatarea pielii
  • acnee juvenila, acnee rozacee, eczeme, herpes
  • afte bucale, gingivite, igiena orala
  • eruptii cutanate
  • ingrijirea si igiena tenului gras, a tenului cu probleme
  • igiena intima

Administrare:

  • in preparate cosmetice se foloseste in dozaj uzual de 0,5-2%
  • se poate include in felurite preparate cosmetice: seruri, masti, creme si lotiuni, unguente, balsamuri
  • in igiena orala sub forma de gargara, in pasta de dinti sau in apa de gura
  • in diferite solutii de curatare a suprafetelor din casa
  • 1% adaugat in gelul de igiena intima
  • pe zonele problematice (cosuri), aplicati cu ajutorul unui tampon de bumbac sau al unui betisor cu vata, de doua ori pe zi

Pastrare: inchis etans, in loc uscat, ferit de caldura si lumina

 



Parerile clientilor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • -15%
    Ulei Esential de Eucalipt 10ml
    Eucaliptul este nativ in Australia, Tasmania si in regiunea de est al Indoneziei. Are nenumarate beneficii si este renumit pentru tratarea bolilor respiratorice. Are proprietati analgezice, antiimflamatoare, antivirale, antibacteriene, antinevralgice, expectorante si febrifuge. Este recomandat in caz de: herpes, arsuri usoare, infectii ale pielii, muscaturi de insecte, st ...
    7,64 Lei
    8,98 Lei
  • -15%
    Ulei Esential de Camfor Alb 10ml
    Proprietati terapeutice: - foarte bun in inhalatii pentru diferite afectiuni respiratorii (plamani), dar are si capacitatea de a inlatura apatia, de a inlatura depresia si de a calma sistemul nervos.  - analgezic, antiinflamator, antiseptic - cardiac, scade tensiune arteriala - diuretic - scade febra prin efectul sau sudorific - stimuleaza digestia, are efect laxativ Utilizare: - depr ...
    5,87 Lei
    6,90 Lei
  • -14%
    Ulei Esential de Portocale 10ml
    Uleiul de portocale are un efect relaxant, dar este mai degraba inaltator si energizant decat sedativ. Mirosul uleiului esential de portocala dulce aduce seninatate, prospetime si caldura in ambient, ajuta la relaxare, induce un somn linistit inclusiv pentru copii.  Folosit in amestec cu creme sau lotiuni ajuta la detoxifierea si descongestionarea pielii, este un bun tonic in general pentru ...
    5,90 Lei
    6,90 Lei
  • -15%
    Ulei Esential de Benzoin 10ml
    Favorizeaza meditatia si relaxarea, este incalzitor, degaja o aroma reconfortanta, reduce tensiunea nervoasa. Uleiul de Benzoin are un parfum bogat cu note caramelate si vanilate, este utilizat pe scara larga in parfumerie pentru a obtine parfumuri orientale, dulci, ambrate, atat feminine cat si barbatesti. Mirosul degajat nu este unul intens insa persista in timp. Uleiul de Benzoin (styrax tonk ...
    6,37 Lei
    7,50 Lei