0zile :00ore:00min:00sec
Ulei din nuca de Cocos 250ml
-14%

Ulei din nuca de Cocos 250ml

Prezentare: 250 ml
Promotie valabila doar pe Internet inca 24 ore!

Uleiul de cocos este bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc si vitaminele A si E. Hidrateaza pielea in profunzime, tonifica, previne aparitia ridurilor si regenereaza parul. 

11,90 lei
13,90 Lei

Stoc 20 buc.
 


CANTITATE: 
vezi detalii

Parerea clientilor

5.0
Adauga comentariu

Alege combinatia optima

Ulei din nuca de Cocos 250ml

13,90 lei
11,90 lei

Seminte de In 125g

2,20 lei
1,94 lei

Economisesti 2,26 lei
13,84 lei 16,10 lei

Descriere generala

Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical.

„Uleiul de cocos este cel mai sanatos ulei de pe aceasta planeta” spune doctorului Bruce Fife, autorul cartii The Healing Miracles of Coconut Oil (Puterea miraculos-vindecatoare a uleiului de cocos).

Uleiul de cocos contine in proportie de 50% acid lauric, care regleaza nivelul de colesterol si presiunea sangelui, nu creste nivelul de colesterol si reduce incidenta leziunilor de la nivelul arterelor.

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 C, dupa care devine lichid.

Folosirea produsului in cosmetica:

Uleiul de cocos hidrateaza si regenereaza pielea si structura firelor de par, protejeaza de razele soarelui, repara tesuturile si intarzie aparitia ridurilor, hidrateaza mainile uscate si lupta cu celulita si vergeturi. Fiind bogat in acid lauric este un excelent antioxidant. 

Prepara un exfoliant anticelulitic benefic din ulei de cocos: 

Se amesteca 2 linguri de zahar brun cu 2 linguri de zat de cafea si 4 linguri de ulei de cocos. Compozitia obtinuta se maseaza pe intregul corp, lasand cateva minute sa actioneze, apoi se clateste.

Pentru un plus se poate adauga si cateva lingurite de scortisoara. Scortisoara stimuleaza organismul sa furnizeze caldura si te ajuta sa scapi de celulita.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se flosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Citeste despre beneficiile uleiului de cocos si cum te mentine in forma!

Compozitie produs

IngredienteCantitate
Ulei de cocos (Cocos nucifera) 250.00 ml


Mod Administrare

Este recomandat pentru gatit sau prajit termic.


Parerile clientilor (9 comentarii)


Rating general: 5 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

Marin (Întorsura Buzaului)

acum 22 zile
F bun
Raspunde

Didina (Harman)

acum 1 luna
Fff bun spornic,eu nu mai folosesc altceva ca si crema.Merita 100%.
Raspunde

Coris (Dej)

acum 4 luni
Excelent!
Raspunde

Sara (Gramesti)

acum 4 luni
Este superb. A ajuns astazi, foarte multumita de el. Multumesc!
Raspunde

Negoescu (Bucuresti (Sectorul 2))

acum 4 luni
Excelent produs! Recomand!
Raspunde

IULIANA (Cernavoda)

acum 5 luni
Excelent produs! Recomand!
Raspunde

Negoescu (Bucuresti (Sectorul 2))

acum 7 luni
Excelent produs! Recomand!
Raspunde

RODICA (Roman)

acum 9 luni
Este un ulei foarte bun pe care il folosesc, in special, pentru demachierea si hidratarea pielii.
Raspunde

Magda ()

acum 1 an
extraordinar acest ulei !! rezista la temperauri inalte, fara sa devina toxic
Raspunde

Vezi toate comentariile


Te-ar putea interesaClientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat