Promotia zilei
50% REDUCERE
la fiecare al 3-lea produs cumparat!
00 ore 00 min 00 sec

Ulei de Rodie 10ml

Prezentare: 10 ml
Promotie valabila doar pe Internet!

Uleiul de rodie este alegerea perfecta pentru aplicatii de combatere a ridurilor, anti-age, de stimulare a regenerarii pielii, de redensificare si sporire a elasticitatii cutanate.

8,89 Lei
10,90 Lei

Stoc 1 buc. In stoc furnizor
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

5.0
Adauga comentariu


Descriere generala

Rodia (Punica granatum) este un arbore mic sau arbust foios de inaltime pana la 5–8 m. Termenul de rodie reprezinta fructul, iar planta se numeste rodiu sau rodier. Acesta creste pe o arie care se intinde din Iran pana la Muntii Himalaya in India de nord si este cultivat si naturalizat in intreaga regiune mediteraneana inclusiv in Caucaz din vremuri antice.

Furnizand 16% din necesarul zilnic de vitamina C al adultului, continut in 100 ml, sucul de rodie este o excelenta sursa de vitamina B, acid pantotenic, de potasiu si de polifenoli antioxidanti.

Proprietatile uleiului de rodie:

  • reduce efectele negative ale proceselor oxidative
  • lupta impotriva efectelor razelor ultraviolete si a factorilor de mediu
  • preveni formarea ridurilor
  • anti-age
  • stimuleaza mecanismele de reparare a pielii
  • emolient

Aplicatii: este un produs potrivit pentru orice tip de ten

  • ingrijieste atent ten, gatul, decolteul si zona ochilor
  • pielea matura, ridata si imbatranit
  • regenereaza pielea afectata de factori externi: expunerea la soare, arsuri usoare, poluare
  • calmeaza pielea afectata de iritatii

Administrare:

  • se poate folosi amestecat cu alte uleiuri vegetale sau ca ingredient in compozitii cosmetice, dozaj indicativ 1 - 10%
  • o picatura adaugata in doza zilnica de crema


Parerile clientilor (1 comentariu)


Rating general: 5 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

Oana (Tg Mures)

acum 4 luni
Excelent produs! Recomand!
Raspunde


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • -16%
    Ulei Esential de Lavanda 10ml
    Folosita din cele mai vechi timpuri datorita proprietatilor sale tamaduitoare, planta de lavanda reprezinta una dintre cele mai utilizate plante in tratamentele naturiste.   Uleiul de lavanda este recomandat in inducerea somnului si, prin urmare, este adesea recomandat pentru insomnie. Un masaj cu ulei de lavanda calmeaza durerile articulare.   Uleiul de lavanda are proprietati antii ...
    9,66 Lei
    11,50 Lei
  • -20%
    Ulei de macadamia 10ml
    Uleiul extras din nucile de macadamia este o bogată sursă de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbţie rapidă şi este util pentru vindecarea leziunilor, a zgârieturilor şi a diverselor irit ...
    4,72 Lei
    5,90 Lei
  • -10%
    Ulei Esential de Rozmarin 10ml
    Uleiul de rozmarin este extras din Rosmarinus officinalis apartinand familiei Labiatae.  Numele este derivat din latinescul \"Rosmarinus\" insemnand \"roua marii\".  Uleiul are un miros puternic herbal si revigorant, este aproape transparent si apos ca si vascozitate.      Uleiul esential de rozmarin stimuleaza cresterea parului, incetineste albirea parului si elimi ...
    8,15 Lei
    9,10 Lei
  • -20%
    Ulei de Jojoba 10ml
    Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de \"aurului desertului\", este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul stiintific al plantei de jojoba, este un arbust desert care se gaseste în regiunile aride ale Arizona, Mexic si California. Acesta este obtinut în principal ca ceara lichida, de culoare aur ...
    7,92 Lei
    9,90 Lei