Ulei de Neem 50ml

Prezentare: 50 ml

Uleiul de Neem are proprietati extraordinare de antiinflamator, antiseptic, antifungic, antibacterian si antiviral. Este ideal pentru pielea predispusa la acnee, deoarece poate ajuta in calmarea iritatiilor si inflamatiilor, curata cosurile si elimina bacteriile de la suprafata pielii, care pot provoca  puncte negre.

11,16 Lei
 

Stoc 8 buc.
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

Adauga comentariu


Descriere generala

Neem-ul este un copac de marime mijlocie spre mare nativ in India. Uleiul de Neem este foarte vascos si devine solid la temperaturi scazute. Pentru a se subtia se tine flaconul cateva minute in apa calda!

Acest ulei a fost folosit de secole in medicina traditionala indiana pentru a ajuta la vindecarea bolilor de piele, cum ar fi eczeme, psoriazis, eruptii cutanate, arsuri si acnee. Este bogat in acizi grasi si gliceride si impreuna cu proprietatile sale de vindecare, ofera o baza excelenta de hidratare naturala pentru formulele de ingrijire ale pielii.

Neem-ul contine un nivel de ridicat de antioxidanti care ajuta la protejarea pielii de daunele din mediului.

 

De asemenea, are in componenta si carotenoide ( similare cu carotenul ), care oferă compusi antioxidanti puternici si care ajuta impotriva imbatranirii pieli.

Compozitie produs

IngredienteCantitate
Ulei de neem (Azadirachta indica) 50.00 ml


Mod Administrare

A se folosi pentru uz extern.


Parerile clientilor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • Ulei de Avocado 50ml
    Uleiul de avocado este bogat in antioxidanti si vitamine, precum A, B, C, D, E, H, K si  PP.  Este un ulei recomandat pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterii parului. Este recomandat mai ales pentru tenul uscat. Beneficii: regenereaza piele catifeleaza si tonifica pielea calmeaza pielea iritata are efect anti-imbatranire hraneste si regenerereaza scalpul stimul ...
    9,33 Lei
  • Apa de trandafiri 50ml
    Extrasa din petalele speciei Rosa Damascena, apa de trandafir a fost folosita inca din antichitate, atat in cosmetica cat si in medicina. Iata cateva beneficii ale apei de trandafiri: Revigoreaza tenul Amelioreaza reumatismul si durerile lombare Amelioreaza transpiratia Inlatura oboseala si calmeaza. Este ideal pentru tenul acneic, datorita proprietatilor antiseptice, antibacteriene si ci ...
    9,66 Lei
  • Ulei din nuca de cocos bio 50ml
    Uleiul din nuca de cocos este secretul frumusetii femeilor din insulele oceanului Pacific.  Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos hidrateaza si regenereaza pielea si structura firelor de par, protejeaza de razele soarelui, repara tesuturile si intarzie aparitia ridurilor, hidrateaza mainile uscate si lupta cu celulita si vergeturi. Fiind bogat in acid lauric este un excelent a ...
    8,59 Lei
  • Ulei Esential de Tea Tree 10ml
    Tea Tree este originar din zona Australiei si din zona Papuei Noua Guinee. Era folosit in scopuri medicinale de catre unele triburi aborigene inca dinaintea venirii colonistilor albi. Are propritetati antimicrobiene, antiseptice, antivirale, bactericide, cicatrizante, expectorante, fungicide, insecticide, sudorifice si imuno-stimulante. Aplicatiile cele mai importante ale uleiului de Tea ...
    10,20 Lei