00 ore 00 min 00 sec

Ulei de Monoi Tahiti Spray 100ml Trioverde

Brand: Trio Verde
Prezentare: 100 ml

Ambalajul produsului este usor deteriorat. Produs intact!

26,00 Lei
 

Stoc 0 buc.
 



Parerea clientilor

Adauga comentariu

Alege combinatia optima

Descriere generala

Va doriti un produs care sa va hraneasca, catifeleze parul si in acelasi timp sa fie si un antirid, protector ideal pentru fata?

Uleiul de Monoi de Tahiti va poate oferi aceste proprietati, toate intr-o singura sticluta!

Originile uleiului de monoi dateaza de acum 2000 de ani. Maorii polinezi din Aotearoa, mai exact Noua Zeelanda, il foloseau in scop medicinal, cosmetic si religios. Era aplicat pe pielea bebelusilor pentru a preveni deshidratarea pe timp de vara iar pe timp de iarna, acest ulei ii proteja de frig. Marinarii maori foloseau uleiul de monoi pentru a-si proteja pielea de sarea din ocean si de frig in timpul expeditiilor cu canoe. Astazi, foarte multi scafandri din Polinezia inca folosesc uleiul de monoi inainte de a se scufunda in ocean.

Uleiul de monoi este secretul frumusetii femeilor din Tahiti. Este principalul ulei folosit in masajul polinezian datorita calitatilor sale hidratante si hranitoare, lasand pielea ferma si catifelata. Cei care iubesc baile solare pot folosi acest ulei doarece va imbunatati si prelungi bronzul. Este benefic tuturor tipurilor de ten.  Poate fi folosit cu succes si in tratamentele cosmetice pentru par. In lunile calduroase de vara uleiul de monoi poate fi folosit ca o masca ce protejeaza firele de par de efectele nocive ale soarelui ai sarii din mare. De asemenea, uleiul de monoi ajuta la eliminarea matretii. 

Uleiul de monoi este un amestec de flori proaspete de tiare (gardenii) macerate in ulei de cocos.

Utilizare:

Pentru fata si corp: se aplica cateva picaturi de ulei pe pielea curata si se maseaza usor pentru a ajuta absortia uleiului.

Pentru par: se distribuie o cantitate mica de ulei pe lungimea firului de par, de la radacina la varf, cu cateva minute inainte de samponare.

Ingrediente: Cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower extract.

Tara de origine: Anglia.



Parerile clientilor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat